Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatexen és fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatexen és fogamzásgátló tablettán avagy gumin kívül mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés

Kérlek segíts :) 16 éves vagyok mivel védekezhetnék?

a gyógyszert nem szedhetem mert elég sűrű a vérem(semmilyen fajtát nem szedhetek?)pl.:hüvelygyűrű hogy kell használni vagy nekem még nem lehet.?

KÉRLEK HA ÍRSZ VALAMIT ÍRD MÁR ODA HOGY KELL HASZNÁLNI ÉS HA TUDOD KB.MENNYIBE KERÜL.

:)

2010. jan. 10. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenhol sűrű a véded vagy a menstruációs vér sűrű? Amúgy meg lehet a tabletta rendbe hozná a dolgokat.
2010. jan. 10. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
*véred, bocsi
2010. jan. 10. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet hüvelygyűrűd,ha a dokid is úgy látja,de úgyis neki kell felírnia.Én 3 havit vettem ki nemegészen 9000-ért.
2010. jan. 10. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen mindenhol sűrű :( vagyis mindig inkább így mondom :(

És hogy kell használni amit írtál utolsó komis :)?

2010. jan. 10. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
a hüvelygyűrű ugyanaz mint a tabletta csak más úton szívódik fel.. úgy bírom azokat akik ezt ajánlgatják azoknak akik nem akarnak vagy szedhetnek gyógyszert... neked csak az óvszer maradt kérdező, semmi más biztonságos lehetőség nincs sajnos.
2010. jan. 10. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha mindenhol akkor csak annyit kell tenned, hogy több folyadékot iszol.
2010. jan. 10. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
van még pesszárium, de azt nem ajánlanám egy 16 éves lanynak. sztem is csak az ovszer + pharmatex marad. mast nem tehetsz.. van még a megszakitosdi, de az orosz rulett. csak az elrettentés miatt irtam ide le.
2010. jan. 10. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !! :)
2010. jan. 11. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!