Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy a barátnőm terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tbenyo kérdése:

Lehet hogy a barátnőm terhes lesz?

Figyelt kérdés
1 évig az elözö barátja miatt fogamzásgátlót szett. 2 Hónapja letette és azóta nem volt vérzése. Tegnap nem bírtunk magunkkal és lehet hogy egy kicsit bele ereszettem. Nem tudom szűz voltam, az egész érzés más, de olyan volt mintha egy löket bele ment volna, és azonnal kihuztam. Tudom hogy egyetlen sperma is elég lehet. Csak aggaszt hogy miért nem volt eddig se vérzése miután abbahagyta a fogamzásgátlást. Nem fogjuk tudni hogy a tabletta vagy miattam nem lesz vérzése.

2014. júl. 24. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
küld el orvoshoz bár nem értem miért nem ment még el ha 2hónapja nem jött meg neke
2014. júl. 24. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
esetleg esemeny utani tabletta
2014. júl. 24. 19:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Az esemény utáni tabletta viszont.hatalmas hormon-dozis. Nem tudni milyen mellékhatásai lesznek.
2014. júl. 24. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló abbahagyása után akár hónapokig nem jön meg, fél-1 évig normális, utána orvos. Nekem 3 év szedés után 8 hónapig nem volt menszeszem. Tehát ezen még nem aggódjon, idő kell amíg visszaáll a szervezete, hogy most már magának kell a hormon termelni.

De a nagyobb gond, hogy miért nem védekeztetek? Feltalálták már az óvszert. Szóval igen, ha fél, hogy esetleg peteérése volt, akkor menjen el és írassa fel az eseményutánit. Nagy hormonadag, de jobb, mint egy abortusz nem? Egyébként hogy honnan tudjátok, hogy teherbe esett? 2 hét múlva csinál reggeli vizeletből egy terhességi tesztet és kiderül. De akkor is felelőtlenek vagytok. Hiába nem jött még meg neki védekezni kell! Sokan rögtön az abbahagyás után esnek teherbe, mert észrevétlen a peteérés.

2014. júl. 25. 01:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy felelőtlenek voltunk, de ettől függetlenül vállalom a felelőséget. Nem tudom még biztosan hogy terhes, de van rá esély! És az esemény utàni tabletta mennyi ideig lehet bevenni utána?
2014. júl. 25. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
van több fajta 72órás a leghosszabb azt hiszem
2014. júl. 25. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
120 órás a leghosszabb, EllaOne a neve, az első 72 órában hat a legbiztosabban. A 72 órások az első 24 órában hatnak legbiztosabban.
2014. júl. 25. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!