Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vizsgálatok vannak pontosan?
Fogamzásgátlót szeretnék íratni. Milyen vizsgálatok vannak pontosan, a vérben mit néznek meg?
Utána olvastam sok helyen, de rendes, tételes felsorolást nem találtam a vizsgálatok nevével!
Felsorolná valaki a leletéröl, nehogy véletlenül kimaradjon valami! :) Biztosra szeretnék menni!!!
Hány ampulla vért vesznek le?
Köszönöm
3 ampulla??? Na, akkor tuti elájulok, jól van... :-D
Igen, köszönöm a hormonokban biztos voltam, a leiden mutáció, ATIII még fontos.. mik még?
vért vesznek? mondjuk gondolhattam volna, de eddig ezt nem tudtam
nem is esedékes, de így biztos nem fogok fogamzásgátlót szedni, rettegek a vérvételtől
örülni fog a barátom :D
Nem. Sajnos 100-ból 99-szer inkább bemagyarázzák, hogy nem kell a vérvétel, mert a gyógyszergyár darabra fizet, hogy minél több csajnak írja ki a terméket, ez meg idöbe telik!
Ezt akarom elkerülni! Ezért van a kérdésem is.. :)
Igenis menj el vérvételre, én rángok, elájulok, üvöltök, de akkor is elmegyek, mert a gyógyszer által elöcsalogatott (lehet hogy örököltem, de most kivizsgáljuk) trombózis sokkal rosszabb dolog, mint ez a szuri mizéria.... :) és végre érezhetem majd a párom!!! :) Jaj, de jó lesz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!