Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdek el fogamzásgátlót szedni először. Vérvizsgálat NÉLKÜL írtak fel stodettet. Merjem bevenni vizsgálatok nélkül? Vélemények a stodettről?
Én nem venném be a helyedben. Inkább menj el másik orvoshoz, aki kivizsgáltat. Ha azután is felírja,akkor már beszedheted.
Bár én extra óvatos vagyok, szerencsémre elküldött a dokinéni vizsgálatra, és olyan csodás összevissza hormonszintet találtak, hogy nem is szedhettem fogamzásgátlót, viszont hónapokig kaptam hormonokat, hogy helyreálljon a szervezetem.
"Rossz látni, hogy komoly kivizsgálások mellett is ennyire mellélőnek a "szakemberek""
Ez nem az orvosok hibája.
Ez vmi tévképzet a nők nagy részénél, hogy az orvos majd a vizsgálatokból tudni fogja, hogy kinek milyen gyógyszer kell. Hát a nagy fenét.
Annyit tud megnézni, hogy rendesen működik-e a májad, meg hajlamos vagy-e trombózisra. Azt maximum a jóisten tudja, hogy milyen mellékhatásai lesznek.
Akármilyen vizsgálatot kér az orvos, NEM tudhatja előre, hogy lesz-e bajod tőle!!
Persze ettől még gy májfunkciót nem ártana nézni, meg mondjuk egy alapos kikérdezés sem ártana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!