Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Egyre idegesebb vagyok!
Jonapot. Első honapja volt hogy szedtem a gestomix 20 fogamzásgátlót. Most vagyok a 7 napos szunet 5-ik napján. Hétfőn jott meg barnasan majd Erősödött rendes piros volt viszont mara alig van. Egyebkent menzesz első napján vettem be, es nem vártuk ki az egy hónapot. Volt olyan hogy bevettem a gyógyszert ra kb 1orara volt hig székletem de egyszeri tobb nem. Utánanéztem es azt olvastam hogy ez semmit nem változtat ezért nem vettem be ujat. Volt ilyen ra kb egy hétre is. De csak egy alkalommal volt itt is hig székletem. On szerint vegezzek tesztet? Vagy csak feleslegesen parázok ? A masik kérdésem hogy befolyásolja e a gestomixet a Zyrtec 10mg allergiagyogyszer? Koszonom!!
ez volt július 3án (netes nőgyógyásznak írtam) azt kaptam válaszul, hogy csak túlaggódom.
de azóta (szerintem idegesség miatt) néha vagy hányingerem van, vagy szédülök, vagy szurkál a hasam alja valami mindig van. Néha rám jön. Szerintetek? Nagyon aggódom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!