Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Első alkalomra is használhatun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalomra is használhatunk Pharmatex-et?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam már róla, sokak szerint biztonságos, de vannak akik szerint nem. Az a helyzet, hogy mi először lennénk együtt. A lány is és én is szüzek vagyunk. Olvastam hogy a Pharmatex-hez nem kell orvosnak receptet írnia.

A fő kérdés: Mennyire biztonságos első alkalomra a Pharmatex? Ajánljátok-e? Van aki legelőször is ezzel csinálta?

(14 vagyok. Kérlek ne gyertek nekem ezzel a "fiatalok vagytok még"-es szöveggel, mi ezt már sokszor átgondoltuk.

Az a baj hogy óvszerben valahogy nem akar működni... - próbáltam, nem "élesben", de próbáltam :D.

Mielőtt még valaki elkezdene okoskodni hogy ráeröltetem a lányra ezt az egészet, szeretném tudatni a leendő válaszolókkal hogy az Ő ötlete volt - igaz, a témát én hoztam fel, de ő mondta hogy szeretné, én meg persze ha ezzel örömet szerzek neki akkor miért ne? ^^ :P

Csaj az a gond hogy félek egy "kicsit" :D. Mi van ha rosszul csinálom? Mi van ha nagyon fog neki fájni? Hallottam hogyha eléggé fel van izgulva akkor nem, de olyat is hogy még ekkor is. Megpróbálom a lehető legóvatosabban, de elvileg még így is fájhat.

Kapcsolódó kérdés:

Az első alkalomkor mire kell figyelni? És hogyan csináljam?)

Várom a válaszokat, előre is köszönöm.

2010. jan. 8. 10:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nekem több orvos is mondta h nem ajánlja.És nem azért,mert fogamzásgátlót akartak fleirni,aztmondták ha azt nem szeretnék hazsnáljak óvszert.Én hiszek az orvosoknak.

A másik meg.Barátnőim használnak ilyet,és nekik meg legfőképpen az a gondjuk vele,hogy csíp és büdös.

2010. jan. 8. 14:07
 12/18 anonim ***** válasza:
11 : 15 - na, ezen is jót röhögtem. jó, h nem fogják odairni, h " néha azért teherbeesik vki mellette, de azért csak nyugodtan használja, hátha nem Ön lesz az". amugy a durex honlapján se irja, h kiszakadhat. na, nem az én dolgom. mindenki csinálja ugy, ahogy neki tetszik. de kedves kérdező, tudd, h vállalnod kell a tetteid után a felelősséget. aztán nincs sirás, h jajj, mi van, ha terhes vok. én csak szóltam.
2010. jan. 8. 16:00
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves előző válaszoló, fiúként nem hiszem hogy terhes lehetek... Valahogy furcsán jönne ki :P

A barátnőm velem egyidős. Attól tartok hogy ez elkerülhetetlen már. (Ismétlem: Nem én akartam xD)

Ez a téma szinte már napi rendszerességgel megfordul nálunk...

Ultra thin... ezt hol lehet kapni, és kb. mennyibe kerül?

2010. jan. 8. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
ja, ok, akkor a barátnődre értsd, amit irtam. ultra thin-t is lehet venni gyógyszertárban, dm-ben. nézz körül, van egy csomó fajta. és dicséretes, h legalább védekeztek. csak egy jó tanács : ne játtszatok olyat, h " csak egy kicsit betettem gumi nelkul ", mert az eléggé veszélyes. :S
2010. jan. 8. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló üldözi a megszakítással védekezőket, kicsit mániákus. Meg sem fordult a fejükben a megszakítás.

Ultra Thin óvszert nálunk még az ABC-ben is lehet kapni, de tényleg bárhol. Szóval ha így kéred, vagy extra vékony óvszert kérsz az eladótól tudni fogja miről beszélsz.

2010. jan. 9. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
nem üldözöm. csak előre szóltam nekik, h aztán ne legyen még 10000000 olyan kérdés, h " kicsit betette, stb. ". vagod?? vagy te ennek a hive vagy?? fel kell őket valahol világositani, ha már a szüleik nem tették meg. sok mindent láttam, tapasztaltam, pont az ilyen megszakitósdi játékokkal kapcs., ugyh inkabb " üldözöm " őket, mint h aztan meg baba legyen. :S
2010. jan. 9. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Hátde bazz honnan tudod, hogy nincs felvilágosítva? Meg hogy a szülei nem tették meg...semmi alapod rá, na ezért mondom, hogy üldözöd. Az jogos, hogy annak elmondod, aki nem tudja, vagy kérdezi, de ő semmi okot nem adott rá, hogy még csak a feltételezés is előjöjjön.
2010. jan. 9. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:
jol van mar. csak szoltam. sose tudni.
2010. jan. 9. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!