Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Első alkalomra is használhatun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalomra is használhatunk Pharmatex-et?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam már róla, sokak szerint biztonságos, de vannak akik szerint nem. Az a helyzet, hogy mi először lennénk együtt. A lány is és én is szüzek vagyunk. Olvastam hogy a Pharmatex-hez nem kell orvosnak receptet írnia.

A fő kérdés: Mennyire biztonságos első alkalomra a Pharmatex? Ajánljátok-e? Van aki legelőször is ezzel csinálta?

(14 vagyok. Kérlek ne gyertek nekem ezzel a "fiatalok vagytok még"-es szöveggel, mi ezt már sokszor átgondoltuk.

Az a baj hogy óvszerben valahogy nem akar működni... - próbáltam, nem "élesben", de próbáltam :D.

Mielőtt még valaki elkezdene okoskodni hogy ráeröltetem a lányra ezt az egészet, szeretném tudatni a leendő válaszolókkal hogy az Ő ötlete volt - igaz, a témát én hoztam fel, de ő mondta hogy szeretné, én meg persze ha ezzel örömet szerzek neki akkor miért ne? ^^ :P

Csaj az a gond hogy félek egy "kicsit" :D. Mi van ha rosszul csinálom? Mi van ha nagyon fog neki fájni? Hallottam hogyha eléggé fel van izgulva akkor nem, de olyat is hogy még ekkor is. Megpróbálom a lehető legóvatosabban, de elvileg még így is fájhat.

Kapcsolódó kérdés:

Az első alkalomkor mire kell figyelni? És hogyan csináljam?)

Várom a válaszokat, előre is köszönöm.

2010. jan. 8. 10:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nos a Pharmatex gyakorlott felhasználóknak biztonságos, de első alkalommal semmiképpen. Nem ismeritek még a terméket, hogyan lesz ténylegesen biztonságos, és ezen csak a gyakorlat segít, szóval én ezt nem ajánlom. Egyébként nem kell hozzá recept valóban, de tényleg próbáljatok másféleképpen védekezni. Első alkalommal is használhatod ezek a speckó ultra thin óvszereket, a pasik szerint van,amelyik érezhetetlen.
2010. jan. 8. 10:48
 2/18 anonim ***** válasza:
annyira " biztonságos ", h 100 nőből 20 esik teherbe 1 év alatt. mig óvszerrel csak 2-3.
2010. jan. 8. 11:07
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
ja, és én akkor is leirom neked, h fiatalok vagytok. egyre adj már nekem választ, minek szexelni 14 évesen????
2010. jan. 8. 11:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Azért esik mellette teherbe 20 nő, mert nem tudják hogy kell használni, pusztán gyakorlatlanság. Régen is voltak spermicidek és akkor érdekesmód egy nővel sem találkoztam, aki teherbe esett mellette. Annyi volt a különbség, hogy az golyó volt, nem krém, vagy kúp. Megmondom őszintén, nem tudom, hogy Pharmatexből létezik-e ez az olvadós golyó típus.
2010. jan. 8. 11:09
 5/18 anonim ***** válasza:
A pearl indexet firtatóknak pedig csak ennyit: [link]
2010. jan. 8. 11:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Gyerekkori barátnőm októberben adott életet "Pharmatex" babájának. Nincs kétségem afelől, hogy előírásszerűen használta, mivel eleve kicsit hipochonder típus, plusz van foglma a szaporodásról, az emberi test működéséről. De mivel házasságban él, úgy voltak vele, hogy nem tragédia, ha besikerül a baba.
2010. jan. 8. 11:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem is az, hogy te 14 vagy , te vagy a fiú... de akkor a barátnője mennyi lehet ? 12?
2010. jan. 8. 11:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyidősek, biztos nem írta volna le a korát, ha fiatalabb lenne.
2010. jan. 8. 11:56
 9/18 anonim ***** válasza:
nem azzal van a gond hogy mennyire gondoltátok át meg mennyire nem hanem a korotokkal van a gond, 14 évesen tök mindegy mennyit gondolkodsz ezen, egyszerűen nem vagy még rá elég érett agyban. a pharmatex csak megszakítással alkalmazható anélkül nagyon esélyes a teherbeesés és tekintve hogy szűz vagy én nem bíznék abban a helyedben hogy majd te ki tudod kapni a farkad mielőtt elmész úgy hogy ne lőjj bele egyet kettőt, úgyhogy maradjatok csak a guminál, gyakorlat teszi a mestert.
2010. jan. 8. 12:46
 10/18 anonim ***** válasza:
a 11:15ös válaszoló aki a pharmatex honlapját linkelte keressen más pearl index táblázatot, mert ők jó hogy nem fogják a saját cuccukat mószerolni. minden más pearl indexben sokkal silányabb az eredménye a spermicidnek, nem is értem hogy nem csaptak még le rájuk a fogyasztóvédelmisek, ugyanis az az index hazugság.
2010. jan. 8. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!