Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra is használhatunk Pharmatex-et?
Sokat olvastam már róla, sokak szerint biztonságos, de vannak akik szerint nem. Az a helyzet, hogy mi először lennénk együtt. A lány is és én is szüzek vagyunk. Olvastam hogy a Pharmatex-hez nem kell orvosnak receptet írnia.
A fő kérdés: Mennyire biztonságos első alkalomra a Pharmatex? Ajánljátok-e? Van aki legelőször is ezzel csinálta?
(14 vagyok. Kérlek ne gyertek nekem ezzel a "fiatalok vagytok még"-es szöveggel, mi ezt már sokszor átgondoltuk.
Az a baj hogy óvszerben valahogy nem akar működni... - próbáltam, nem "élesben", de próbáltam :D.
Mielőtt még valaki elkezdene okoskodni hogy ráeröltetem a lányra ezt az egészet, szeretném tudatni a leendő válaszolókkal hogy az Ő ötlete volt - igaz, a témát én hoztam fel, de ő mondta hogy szeretné, én meg persze ha ezzel örömet szerzek neki akkor miért ne? ^^ :P
Csaj az a gond hogy félek egy "kicsit" :D. Mi van ha rosszul csinálom? Mi van ha nagyon fog neki fájni? Hallottam hogyha eléggé fel van izgulva akkor nem, de olyat is hogy még ekkor is. Megpróbálom a lehető legóvatosabban, de elvileg még így is fájhat.
Kapcsolódó kérdés:
Az első alkalomkor mire kell figyelni? És hogyan csináljam?)
Várom a válaszokat, előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!