Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok? Most szeretném elkezdeni a fogamzásgátlót! Melyik fajta vállt be nektek, mit javasolnátok (aminek kicsi a hormontartalma)? És ti hány évesen kezdtétek el?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 18:11
1/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló elkezdése előtt komoly orvosi vizsgálatokon kell(ene) átesni tehát irány a nőgyógyász
2/5 anonim válasza:
Én Lindynette 20-at szedek 4. hónapja, ez az első gyógyszerem, eddig minden ok, meg vagyok elégedve vele!
21/L
3/5 anonim válasza:
Ezt nem te választod.Az elözö hozzászolo is mint mondotta elöbb a nögyogyász,majd ö a te szervezetednek legmegfelelöbbet ajánlja fel,és ha esetleg az számodra nem jo, nem válik be,problémáid vannak vele akkor visszamész és felir 1másikat.Én már az elsö szexuális kapcsolatom kezdetekor amikor is 16 voltam.
4/5 anonim válasza:
ne itt kérd, hanem nőgyógyásznál, mert csak ő irhat fel, és nem biztos, hogy neked az jó amit más szed. ezért van millio féle fogmazásgátló.
5/5 A kérdező kommentje:
Persze, azt én jól tudom, hogy orvoshoz kell menni.Megyek is majd hisz rendszeresen járok szűrésre és tudom h ő írja fel,csak kíváncsi voltam, ti hány évesek voltatok és hogy milyet fajtát szedtetek.Köszi
2010. jan. 7. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!