Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élek, itthon ragadtam, s most nincs több bogyom, uj gyogyszernek ha nekiállok és 1 havig szedem és ujra visszatérek a régihez, az megfelelö biztonságot nyujt,1 havi csere okoz valami problémát?
szeritem 1 hónapra felesleges más tablettát szedned és nem is javasolt. esetleg itt nem kapható az amit te szedsz? mert igy hogy ujat szedsz egy hónapig és utána viszaváltasz a régire teljesen megzavarja a hormonháztartásod hisz eltérő hormonokat tartalmazhat a 2 gyogyszer.
Én nemjavaslom
az első vagyok.
Hát tudod mindeggyik gyogyszerben különbözö mennyiségű hormon van nem tesz jot a szervezetednek ha váltogatod főleg ha egy hónapra másmilyet szedsz... csak 1 hónapig... Ha most kihagysz egy hónapot és ha hazamész hozzájutsz és elkezded a menzeszed első napján ujra szedni elvileg az leső szemtől véd... Én megvártam az első 7 napot és utána már ugynanolyan hatásos
és a Szünetet javaslom.
De teheted azt is amit az elöttem szolo elmodot nőgyógyászt megkérdezed esetleg nincs e magyar megfelelője a gyogyszerednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!