Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi ennek a gyógyszernek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ennek a gyógyszernek a neve? Van róla tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Elég problémás a bőröm, és ezért elgondolkoztam azon, hogy fogamzásgátlót szedjek. A barátom is nagyon szeretné. Hallottam egy tablettáról, amit bőrproblémákra írnak fel, és mellékhatásként fogamzásgátló. De nem a Roaccutan, bár nem vagyok benne biztos, hogy annak van-e ilyen hatása. És még az lenne a kérdésem, hogy ezt bőrgyógyász is felírhatja? Mennyire hatásos? 19/L
2011. jún. 13. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Holnap megtudod ha szépen elmész orvoshoz.
2011. jún. 13. 21:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, de én nem szeretnék ennyire gyors lenni :) inkább megvárnám, amíg valaki ad itt valamilyen tartalmas választ és utána megfogadom a te tanácsodat is :)
2011. jún. 13. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Diane35, Cypromix, vagy Minerva, a három termék ugyanaz, csak más névvel.

Nekem a Cypromixet írtál fel, de nem a fogamzásgátló hatása miatt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. :D

Fél évig lehet alkalmazni, kb. az első hónap után kezdett hatni, igaz, én nem pattanások miatt szedtem, de tény hogy akkor még a menszesz előtti szokásos 1-2 se jött ki, meg egyáltalán nem zsírosodott a bőröm sem. "Cserébe" kaptam hat hónapnyi mélabút, és az egyébként egész magas libidóm egy 3 éves kislány szintjére süllyedt.

Fél év után abbahagytam, két hónap múlva olyan volt mintha nem is szedtem volna, visszajött minden tünet ami miatt szedtem, ezért nem szívesen, de újra elkezdtem a kúrát, ezúttal 9 hónapig folyamatosan.

A bőrömet rendbe rakta megint, de idegileg már nagyon az összeomlás szélén álltam, úgyhogy újra abbahagytam most februárban. Hét hónapra rá eléggé pattanásos lettem, de mostanra már szépen letisztult az arcom, gondolom visszazökkentek a hormonjaim a régi kerékvágásba.

Persze lehet hogy neked semmi bajod nem lenne, hiszen senki sem reagál rá egyformán.

Én nem szedném újra, hiába jötte elő megint ami miatt 2* is nekiestem... Mindenesetre ha alapból is vannak pszichológiai problémáid, akkor inkább ez a két gyógyszer maradjon ki az életedből, mert nem egy lapáttal tesz rá :D

+ A hajamnak sem használt, elvékonyította és nagyon töredezetté tette...

DE

Mielőtt még nagyon elkedvetlenednél, pl. erre a kérdésre egy csomó pozitív válasz érkezett:) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

L/19

2011. jún. 13. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:

most így elgondolkodtam... menszesz vagy menzesz?

helyesírási szótárba sehogy sincs benne, úgyhogy javítok menstruációra :D

L/19

2011. jún. 13. 22:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ, a Cypromixről meséltek nekem is, csak nem jutott eszembe a neve. :) Nekem elég pattanásos a bőröm, hiába próbáltam millió meg egy krémet, nem múlt el. Azzal nyugtatott mindenki, hogy a szex jó hatással lesz rá, de sajnos nem látok változást...Valószínűleg a stressztől és egyéb lelki problémáktól nem múlik el még mindig, de mostmár nagyon szeretnék megszabadulni tőlük. Nem szeretnék viszont lemondani a libidómról, és nem szeretnék még több rosszkedvet és depressziót. De ahogy az első válaszoló is írta, majd az orvosommal találunk valami megfelelő megoldást :) Köszönöm mégegyszer, és én mindenkitől menZeszt hallok, de valahogy nem tetszik ez a szó és én is maradok a menstruációnál :)
2011. jún. 13. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szívesen, örülök hogy segítettem :)

Nem tudom, hogy azt olvastad/hallottad-e, hogy a gyógyszer elvileg hormonbajokra lett kitalálva. Velem a doki csináltatott vérvételt, és nem volt gond a tesztoszteron szintemmel, de ennek ellenére mégis szőrösödöm olyan helyeken, ahol nem kellene, ezért kezdtem el szedni...

Olvastam, hogy a lenmag sok fitoösztrogént tartalmaz, elvileg jó hatással van a pattanásokra, én abban reménykedem, hogy a szőrösödésemet is megoldaná, úgyhogy ki fogom próbálni. :D

Drukkolok hogy megszabadulj a pattiktól, és sok boldogságot kívánok nektek! :)

L/19

2011. jún. 13. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!