Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos. Ebből lesz terhesség vagy nem?
Két hete pettingeltem a barátommal. Azt mondta utána h el is vette a szüzességem, ezért fájt. Nem használt óvszert én se szedek fogamzásgátlót. Azt mondta h nem fogok teherbe esi. Nagy nehezen hittem neki és múlt héten meg is jött normálisan a menstruációm. Ezért kizártam azt hogy terhes vagyok. Ezen a héten keddtől alhasi görcseim vannak. De nem annyira erősek mint menzesz alatt. Tegnapelőtt megint szexeltünk a barátommal és nem húzott gumit. Azt mondta, hogy hirtelen kihúzta, mielőtt elélvezett volna. Tegnap elmentem nőyógyászhoz, akinek elmondtam mindent és megvizsgált. Azt mondta, nem vagyok terhes, de esemény utáni tablettát vegyek be. Ma vettem be , 48 órán belül. De ma reggel hánytam. Pedig ma nem is ettem még semmit. Anya szerint az ideg miatt hányhattam. A barátom meg most nem szól hozzám, mert szerinte túlkomplikáltam a dolgokat. És az esemény utáni tablettába sem adott bele egy forintot sem...
Mit tudok tenni? Valaki tud segíteni? Elnézést ha hosszúra sikeredett!
Hülye válaszokat nem szeretnék, így is ki vagyok bukva rendesen.
17/L
köszönöm a normális válaszokat!
10es válaszoló! az első alkalomkor az volt megbeszélve, hogy csak pettingelünk. félrehúzhatta az alsóneműm, ő meg kivehette a boxeréből és így vehette el. második alakalomkor is csak azt mondta h nem lesz semmi és ha lesz is akkor is kiveszi gyorsan nem engedi hogy én vagy ő elélvezzen. én nem is élveztem el, ahogy ő sem.
biosz órán pedig ott voltam mikor ezt tanultuk de mivel év vége volt, le voltunk maradva az anyaggal és azt hitte a tanár, hogy mindenki tudhat már mindent, hiszen 13-14 évesek vagyunk, azt mondta, hogy olvassuk el a könyvet és töltsük ki a munkafüzetet!
Aha, értem, tehát a tudatlanság mentesít minden felelősség alól?
Ezt majd magyarázd a pici gyeremekednek aki boci szemekkel mered rá, és nem érti miért kellett a világra születnie, hiszen csak annyi bűne volt, hogy egy nemtörődöm és a lusta ember került össze. Na annak a kicsinek magyarázhatod, hogy azt hitted, hogy ez úgy működik ha nem tudsz róla, akkor nem is történik meg...
Olvasni tudsz! Jelek szerint van internet hozzáférésed, szépen felkeresed a szex biológiájával foglalkozó oldalakat és átnyálazod. Nem hiszem, hogy beleszakadsz, két femina cikk közé befér egy kis tudás is.
12-es vagyok
Kerida!
Egyetértek! Már megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!