Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy lány terhes legyen, ha használtunk spermicides óvszert, és spermaölő hatású krémet is?
Figyelt kérdés
Egyszer voltunk együtt, ráadásul erősen esélyes, hogy a spermám nem működőképes. Mégis azt hiszi, hogy úgy maradt.2010. jan. 7. 01:46
1/7 anonim válasza:
Ha használtatok óvszert, akkor alapból konvergál a nullához.
Vegyél neki egy gyorstesztet, és ha legközelebb megint rinyálna, akkor még1et.
Bocsi, ha agresszí, amit írok, de bnőm 1 éven át minden menzesze előtt 1 hétig ezen pörgött, pedig esélytelen volt a dolog.
2/7 anonim válasza:
szóval nemlehetséges.
De legközelebb használhattok pesszáriumot is. Esetleg a fenekébe is elmehetnél, vagy a szájába, választása szerint
3/7 anonim válasza:
Milyen volt az a krém? Van ami nem tesz jót a gumi anyagának! De szerintem ha nincs rá esély akkor is meg lehet érteni, nem nagyszájúskodni kell mint előző. Bezzeg ha neki kellene kihordani gyereket, meg szülni, ellátni akkor szerintem rögtön elhallgatna, neki csak pár perc élvezet, a lány meg viszi a balhét! Szerintem jobb félni mint nem törődni vele. Mondjuk én csak akkor félnék ha nem jönne meg.
4/7 anonim válasza:
Pff....ha már szétlövöd a kislányt, legalább kotongumit vegyél már, ne tolj ki szerencsétlennel...
5/7 anonim válasza:
Ha a gumi nem szakadt ki, gyakorlatilag nem lehetséges.
6/7 anonim válasza:
ha rendeltesésnek megfelelően használtad lsd: használati útmutató(ami jobb dobozokban van!) akkor nem lehet gond!!!
ennyi...*_*
7/7 anonim válasza:
ovszer + spermicid, sztem a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!