Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire káros a Diane35 tabletta? Nőgyógyászok!
Magán nőgyógyászom írta fel fogamzásgátlásra + enyhe acne miatt. Több vizsgálatot is elvégzett (Leiden mutáció vizsgálatot is) és mindent rendben talált. Nekem tökéletesen működik, semmi negatív vélemény. 3 hónapja szedem de fél év után abba szeretném hagyni a sok negatív vélemény miatt.Tényleg hullani fog a hajam és jobban pattanásos lesz a bőröm az abbahagyás után?
16/L
Nem vonták be, én is szedtem, azért cseréltette le a doki mert régi és rossz hírek... Pedig gyönyörű lett a bőröm tőle, alapozó sem kellett, a hangulatom mindig nagyszerű volt, normális megvonásos stb. minden pozitív volt. A vérképem is nagyszerű volt mellette, a vérnyomásom még így is alacsony.
Igen ám, de nem híztam tőle, csak fájt a fejem ( de kibírható volt) most az arcom csúnyább... remélem csak az új gyógyszer miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!