Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire káros a Diane35...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire káros a Diane35 tabletta? Nőgyógyászok!

Figyelt kérdés

Magán nőgyógyászom írta fel fogamzásgátlásra + enyhe acne miatt. Több vizsgálatot is elvégzett (Leiden mutáció vizsgálatot is) és mindent rendben talált. Nekem tökéletesen működik, semmi negatív vélemény. 3 hónapja szedem de fél év után abba szeretném hagyni a sok negatív vélemény miatt.Tényleg hullani fog a hajam és jobban pattanásos lesz a bőröm az abbahagyás után?

16/L

2014. júl. 7. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én évek óta szedem, erős görcsök miatt írta fel az orvos. A görcsökön segít, más hatását (legyen jó vagy rossz) nem tapasztaltam, de azért kicsit én is félek a sok rémhír miatt sokáig szedni. Ha szünetet tartok, akkor megint fájdalmaim lesznek, de más hátását akkor sem tapasztalom.
2014. júl. 7. 17:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sok szerencsét annak aki most szedi! :)
2014. júl. 13. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:
De ez engem felidegsít, miért mondta nekem patikus, hogy nincs, tényleg sokszor hiánycikk is volt, meg hogy be fogják szüntetni? Tök bolog életem lehetne, mert nem ért volna el semmi, ha emiatt nem tartok szünetet...
2014. júl. 13. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem vonták be, én is szedtem, azért cseréltette le a doki mert régi és rossz hírek... Pedig gyönyörű lett a bőröm tőle, alapozó sem kellett, a hangulatom mindig nagyszerű volt, normális megvonásos stb. minden pozitív volt. A vérképem is nagyszerű volt mellette, a vérnyomásom még így is alacsony.

Igen ám, de nem híztam tőle, csak fájt a fejem ( de kibírható volt) most az arcom csúnyább... remélem csak az új gyógyszer miatt.

2014. szept. 18. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
07-07 17:52 vagyok, én azóta elmentem egy másik orvoshoz, mivel az enyém szabadságon volt. Ez meglátta mit szedek, rövid úton szívrohamot kapott, és azonnal felírt egy más fajtát, és elküldött vérvételre, hogy "megtudjuk mit tett a májammal", meg hogy ez milyen borzalmas és külföldön be van tiltva, meg meghaltak tőle.... Igazából nekem semmi sem változott azóta sem, csak ez az új szer drágább. Szóval érdekes.
2014. szept. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!