Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség . Sürgős . VELGYN fogamzásgátló mellet 2pozitív tesztem lett . Mit tegyek ha nem szeretném megtartani?
OFF: Akinek nem sikerül feldolgozni, az nem is akarta elvetetni, csak belekényszerítették. Én nem akartam gyereket, elvetettem, feldolgoztam, azóta élem az életem tovább, nem gyötörnek rémálmok, soha nem jártam pszichológusnál. Igaza van az utánad válaszolónak. A kérdező megszüli, te megkapod, és neveljed. Meg még keresünk csak ma 10 abortuszra váró nőt, hogy ők is adják neked, úgysincs jobb dolgod, mint gyereket nevelni. Egyből lesz 11 babád, akinek megmentheted az életét, és büszke lehetsz magadra.
ON: menj el nőgyógyászhoz, lehetőleg már holnap. UH-n megnéz, az is lehet, hogy nem egészséges a gyerek a tabletták miatt. A továbbiakat vele kell megbeszélned. Ha az abortuszt választod, akkor el kell menned a családsegítőbe 2 alkalommal is, ahol megpróbálnak rábeszélni, hogy tartsd meg. Ezután aláírják a papírod, és mehetsz a kórházba intézni a műtétet. Vérvételt fognak csinálni, meg még néhány vizsgálatot. Ha tényleg el akarod vetetni, akkor minél hamarabb intézkedj, annál egyszerűbb lesz fizikailag és lelkileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!