Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha a 7napos tabi mentes napokban szinte alig vérzek? Rossz lehet a gyógyszer? (Belara)
Noshát:
Ha új tabit szedsz, első 3hónapban normális, ha akkor jön meg, amikor még van hátra pár szem. Velem is ez történt, hívtam a dokit, és ő megnyugtatott. Szerintem ide tartozik az is, hogy nagyon kis mennyiségű. Azonban szerintem ha tartósan fennáll ez az állapot, és a tabi előtt nagyon megvolt, menj el a dokihoz, és mond meg neki, hogy ez és ez van, hátha egy másik jobb.
Másik: a betegtájékoztatón is le van írva (legalábbis nekem), ha késleltetni szeretném a vérzést-pl. pont akkor megyek nyaralni, mikor megjönne-egyszerűen továbbszedem a tabit, és plusz 7szemet beszedek, ami ugye egy 1héttel tolja el a vérzést. Persze nem nagyon ajánlják, mert hát mégiscsak hormonokról van szó, de 1-2szer meg lehet csinálni. Valóban, pecsételő vérzés jelenhet meg, ún. megvonásos vérzés.
Kb. ennyi.
Ha nem szeded attól meg fog jönni,amúgy 1szer meg lehet csinálni,de többször nem szabad.
Nekem mindig a 4ik szünet napon jön meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!