Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szerintetek a "minimum" korhatár a tablettákhoz?
Sokat olvastam utána, és sok helyen írták, hogy tiniknek még a legenyhébb változatú fog.gátló tabletták sema jánlottak, mert a hormonrendszerük nagy változásokon megy keresztül.
Aki ért hozzá, vagy esetleg tapasztalatai vannak a kroai szedésről, mennyi ideig tart ez az intenzív hormonfolyamat?
Én most múltam 16, és ha várok még fél esetleg amdjnem egy évet, az vajon elég? 18 éves koromra gondolom már okésabb lenne a dolog, de semmiképp sem szeretnék addig várni, főleg, hogy egyszer már szakadt is ki óvszerünk.
21:56 vagyok. Az óvszer azért szakadt el mert bénák vagyok. Egy ruha sem szakad el magától!
Másrészről! Éljen a tizenéves fogamzásgátlót szedő korosztály! Éljen a trombózis! Éljen a herpesz! Éljen a HIV! Éljen a gonorrea, a HPV és a szifilisz! Elvégre a nemi beteg gondozóknak is megkell élni valamiből!
Sziasztok olyan édesen vitáztok:-) hogy melyik a jobb fogamzásgátló módszer.
Kedves Kérdező!
Elvileg nincs korhatár ha már van mensid akkor a doki felírhatja elvileg felnőtt nődokihoz csak 18 éves kor betöltése után mehetsz, ha nem vagy 18 akkor vannak úgy mond gyerek nőgyógyászok akik felírhatják neked azt a bogyót ami a szervezetednek megfelel de akár ő arról is dönthet (még ha menstruálsz akkor is) hogy nem eléggé érett a szervezeted egy hormonális fogamzásgátlóra és javasolja az óvszer használatát. Na én pont fordítva voltam 16 évesen kezdtem szedni az antibébi tabit mert allergiás vagyok az óvszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!