Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi szerintetek a "minimum"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi szerintetek a "minimum" korhatár a tablettákhoz?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam utána, és sok helyen írták, hogy tiniknek még a legenyhébb változatú fog.gátló tabletták sema jánlottak, mert a hormonrendszerük nagy változásokon megy keresztül.

Aki ért hozzá, vagy esetleg tapasztalatai vannak a kroai szedésről, mennyi ideig tart ez az intenzív hormonfolyamat?

Én most múltam 16, és ha várok még fél esetleg amdjnem egy évet, az vajon elég? 18 éves koromra gondolom már okésabb lenne a dolog, de semmiképp sem szeretnék addig várni, főleg, hogy egyszer már szakadt is ki óvszerünk.

2010. jan. 5. 16:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem 16 évesen már bőven szedhetsz. Igazábol én azt halottam ha már 1 éve menstruálsz rendesen akkor már szedhetsz :) Szoval szerintem akadálya nincs
2010. jan. 5. 16:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Előtte, (ha normális dokid van) elküld vérvételre, és abból ő látni fogja melyik fog.gátlót írja neked fel. Sok minden befolyásolhatja még a választást. (Pattanásos bőr, hajhullás) Szóval, ha a legmegfelelőbbet találja neked a doki, és már 2 éve rendszeresen menstruálsz nem lehet gond.
2010. jan. 5. 16:43
 3/15 anonim ***** válasza:
sztem minél később, annál jobb.
2010. jan. 5. 17:00
 4/15 anonim ***** válasza:
16-17 év fiatalabbnak nem szokták felírni.
2010. jan. 5. 20:32
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, hogy mi a francért akar mindenki mindenféle hormontartamú szereket szedni! A gyógyszergyártókat akarjátok gazdagítani?

Nem kell lustának lenni az óvszer feltételéhez....

2010. jan. 7. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Ccc...utcsónak üzenem, hogy talán azért akad tablettát szedni mert biztonságosabb, kényelmesebb..Nem mindenki szeret gumiban szexelni, se midnen fiú se minden lány...Sokkal biztosabb a gyógyszer..és ha a gumi elszakad mit csinálsz? Vagy mondjuk ha csiga tempóba nyomod akkor talán nem szakad el...

Hülyeség amit írtál, már boccs..Húzd csak a gumit..

Én 16 éves korom óta szedek gyógyszert, simán felírták, nincs gáz vele...Híztam tőle pár kilót, ennyi..de sokkal élvezetesebb, és nyugodtabb az együtlét:)

2010. jan. 7. 22:01
 7/15 anonim ***** válasza:

21:56!

Elmondanám, hogy a tablettának a terhességi indexe is jobb, mint a guminak, ergo nagyobb védelmet nyújt a tabi...!

2010. jan. 7. 22:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Én nem szedek tablettát. Vannak eüs ismereteim, lényegtelen milyen. Én a nem szedés mellett döntöttem, pedig tartós kapcsolatom van, felnőtt nő vagyok. Nyilván nem véletlen választottam azt, hogy nem szedek hormonális készítményeket, ha azok kifejezetten nem betegségre adott gyógyszerek. Mást nem is fűzök hozzá.
2010. jan. 7. 23:00
 9/15 anonim ***** válasza:
nem vok lusta az óvszer feltételéhez, csak már 3 x szakadt ki :S
2010. jan. 7. 23:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Sztem nincs igazán korhatás,bár ne 11 éves legyél:) van tiniambulancia,oda menj dokihoz.
2010. jan. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!