Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volina fogamzásgátlóval kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Mi nem vártunk vele annyit... ;-)
Egy kérdés,hátha vki tudja, akkor mi van,ha véletlen összecseréltem két szerdai napos tablettát? számít ez valamit?
Semmit nem számit! A napok cska azért vannak jelölve,hogy számontarthasd nem hagytál e ki tablettát.Én irtam hogy van benne vizhajto,nekem is pisilnem kell elég sokat.. amugy ez jó,mert nem köti meg a vizet és ezátlal nincs hizás!(legalábbis a tabitól:-))
nekem még van párszem az első levélből,én kivárom a kövi levelet,de csak azért mert szivbajos vagyok...:-)A tájékoztatónak nyugodtan lehet hinni
Hmm köszi a válaszokat! :) Én is szívbajos vagyok, meg a párom is egyetért azzal hogy várjunk az első végéig...de nem vagyok benne biztos hogy én kibírom...:$
Azért két hetet mindenképpen várok. :) Annyinak már mindenképpen elégnek kell lennie. :D
Szia!!
én még csak ezen a héten kezdtem el szedni nekem a doki írta fel mert megakadályozza a ciszta kialakulását 3havi adag 5245 ft volt..remélem nem lesz semmi mellékhatása(hízás)
Én most kezdtem el szedni. Csak 4 tablettám van ebből a levélből, és az első naptól kezdve folyamatosan vérzek. már nem olyan erősen, de elég kellemetlen, és a hasam is görcsöl..
Nyugtassatok meg, hogy már valakinek volt ilyen, és hogy a második hónapban már normális lesz a menstruációs ciklusom (elmúlik a vérzés)!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!