Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csokkentsem le a fogamzasgatlo hatasat?
Azzal így nem tudsz mit tenni, viszont azt megteheted, hogy ha nem akarod, hogy megjöjjön, nem tartasz szünetet, hanem azonnal elkezded szedni a következő adagot. A következő hónapban így előfordulhat pecsételő vérzés, de rendesen megjönni nem fog, vasárnap meg még pláne nem.
Az a lényeg, hogy ilyet ne csinálj túl gyakran, de 3 év alatt egyszer azért belefér :)
Attól, hogy csökkented htását (wtf) az jelenti, hogy nem hat, teherbe eshetsz mellette. Akkor viszont tényleg nem fogsz mensizni 9 hónapig. :D
Az első leírt mindent.
Azt nem tudom.
Csak olvastam, amit írtam, mégpedig egy egészségügyis nőtől, aki sokat fórumozik a témában. Esetleg keress rá, azt hiszem "fogamzásgátlási szakértő":). De névtelenül fórumozik, ahogy mi is. Nem a GYIK-en.
Most is abbahagyhatod, a harmadik héten igazából bármikor, és még a fogamzásgátló hatás sem csökken.
Csakhogy ezzel az a gond, hogy nem tudhatod, hogy a szervezeted hogyan reagál rá. Könnyen lehet, hogy csak napokkal később fog megjönni, és akkor kb ugyanott vagy, mintha rendesen szedted volna.
Ha viszont végigszeded, akkor viszont biztos, hogy nem jön majd meg.
Hiábva van beleírva...
Bele van írva, hogy szünet nélkül el lehet tolni, és akkor előfordulhat következő hónapban pecsételő vérzés.
Én volt, hogy eltoltam, még az eleján, és ugyanúgy megjött, sőt egész hónapban pecsételtem.
Használj tampont, aztán kész. Szerinted a strandokon csak nem mensiző nők vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!