Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan csokkentsem le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parfum kérdése:

Hogyan csokkentsem le a fogamzasgatlo hatasat?

Figyelt kérdés
mar3 eve szedem a fogamzasgatlot jovo het penteken kiruccanunk a strandra par ismerossel vasanapin es felek h pont akkor leszek beteg amugy szombatig kellene szegyem a fogamzasgatlot de holnap abba hagynam h jojon meg a heten mert a mult honapban hamarabb jott meg antibiotikum hatasara de ma elfelejtettem es bevettem mit tegyek h lecsokentsem a mai adagnak a hatasat?

#hogyan.csokkentsem.a.hatasat.
2014. jún. 28. 08:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Azzal így nem tudsz mit tenni, viszont azt megteheted, hogy ha nem akarod, hogy megjöjjön, nem tartasz szünetet, hanem azonnal elkezded szedni a következő adagot. A következő hónapban így előfordulhat pecsételő vérzés, de rendesen megjönni nem fog, vasárnap meg még pláne nem.

Az a lényeg, hogy ilyet ne csinálj túl gyakran, de 3 év alatt egyszer azért belefér :)

2014. jún. 28. 08:57
 2/15 A kérdező kommentje:
nem csinaltam meg ilyet es ha szombaton szedem be az utloso szemet felek h megjon vasarnap es nem akarom tovabb szedni szeintetek hagyam abba most h jojon meg mielott mennek stranra?
2014. jún. 28. 09:11
 3/15 anonim ***** válasza:

Attól, hogy csökkented htását (wtf) az jelenti, hogy nem hat, teherbe eshetsz mellette. Akkor viszont tényleg nem fogsz mensizni 9 hónapig. :D

Az első leírt mindent.

2014. jún. 28. 09:19
 4/15 A kérdező kommentje:
jah 2 hete szakitottam a baratommal ugyhogy semmi keppen nem eshetek teherbe csak meg akarom egy idejig szedni csak az erdekelne h szerintetek mi a legjobb megoldas szuneteljek most vagy szegyem vegig a tablettat enyi terhessegrol nem eshet szo
2014. jún. 28. 09:31
 5/15 anonim ***** válasza:
Csak azért "kell" 1 hét szünetet tartani, mert a kísérletek alatt azt vették észre, hogy a nőknek pszichésen szükségük van a mensire. De semmiféle orvosi oka nincsen a szünettartásnak, és van, akinek egyáltalán nem hiányzik a vérzés, hanem folyamatosan szedi.
2014. jún. 28. 09:39
 6/15 A kérdező kommentje:
ertem de ha most tartanek szuneten egy hetel elotte akkor problema lenne?
2014. jún. 28. 09:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom.

Csak olvastam, amit írtam, mégpedig egy egészségügyis nőtől, aki sokat fórumozik a témában. Esetleg keress rá, azt hiszem "fogamzásgátlási szakértő":). De névtelenül fórumozik, ahogy mi is. Nem a GYIK-en.

2014. jún. 28. 09:54
 8/15 anonim ***** válasza:
De amúgy nincs beleírva?...
2014. jún. 28. 09:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Most is abbahagyhatod, a harmadik héten igazából bármikor, és még a fogamzásgátló hatás sem csökken.

Csakhogy ezzel az a gond, hogy nem tudhatod, hogy a szervezeted hogyan reagál rá. Könnyen lehet, hogy csak napokkal később fog megjönni, és akkor kb ugyanott vagy, mintha rendesen szedted volna.

Ha viszont végigszeded, akkor viszont biztos, hogy nem jön majd meg.

2014. jún. 28. 10:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Hiábva van beleírva...

Bele van írva, hogy szünet nélkül el lehet tolni, és akkor előfordulhat következő hónapban pecsételő vérzés.

Én volt, hogy eltoltam, még az eleján, és ugyanúgy megjött, sőt egész hónapban pecsételtem.

Használj tampont, aztán kész. Szerinted a strandokon csak nem mensiző nők vannak?

2014. jún. 28. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!