Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű dolog történt segítsétek :S?
Figyelt kérdés
tudom felelőtlenek vltunk stb stb,nem tudtuk visszafogni magunkat és nem votl szex,csak ujj vagy nyelv helyez mással izgattam a csiklóját,vagy épp simogattam a teljes felületét a puncijának.csak pár másodpercig mert rájöttünk hogy hoppá S: és nagyon félek,em tudokaludni,segítsétek kérlek,mennyi az esélye hogy teherbe esik ?:S előváladék volt,de csak sokkal előtte :S ez tegnape este történt :S2010. jan. 4. 17:15
11/18 anonim válasza:
Ne hülyéskedj, nem lesz terhes!:) De tök aranyos hogy így aggódsz. De nyugi: nem lesz semmi baj:)
12/18 anonim válasza:
idióta vagy, és ez egy hatalmas KAMU kérdés. nyomorult.
13/18 anonim válasza:
az ujjaddal simogattad ott? vagy a farkaddal?? mert ha a farkaddal, és volt rajta előváladék, akkor már h ne lehetne terhes?? mit gondoltok, a spermiumoknak miért van az a kis farkincája??
14/18 anonim válasza:
te utolsó,jó nagy baromságot mondtál! :D a szeméremdombról,kis,és-nagyajakról nem tud csak úgy beúszni! Nincs iránytüje...atyaég
hogy beérjen a méhbe,ahhoz a pénisz végének a hüvely belsejében kell lenni!!Ott tud csak úszni...
(eü-s csajok közül az első)
15/18 anonim válasza:
nagy eü-s lehetsz.. nem voltam ott, nem tartottam a gyertyát, nem tudhatom, h pontosan mi történt. itt is mindenki csak tippel. a szeméremdombról nem tud bemászni, de azt nem irta, h hol simogatta. és ha a fejét be is berakta?? te is sokat tudhatsz az előváladékról, meg stb. marmint, h attól is teherbe lehet esni. amugy meg én is simán ideirhatom, h eü-s vok, és akkor mi van?? pl. a nőgyógyászom is ugye eü-s, és a hasára csapva irta fel a fogamzásgátlót. tehát az, h vki eü-s, még nem jelent semmit.
16/18 anonim válasza:
14:21-es vagyok: azért irtam neki oda h eü fősulis vagyok,mert igy talán jobban megnyugszik a kérdezö.Láttam mennyire parázik. Én is jobban hiszek egy témában otthonlévönek,mint mondjuk egy laikusnak. Nem akarok ezzel senkit bántani,mert egy laikus is mondhat tök jókat,csak hát sokszor nem tudni,melyik válaszoló mond csak a hasára ütve vmit...na ezért.
Egyébként ha nekem nem hisztek,kérdezzetek meg egy orvost,az biztos nálam is jobban tudja...:P
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,legalábbis az értelmeseket,kicsit megnyugodtam,bár teljesen csak akkor fogok ha megjön a barátnőmnek
2010. jan. 6. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!