Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tiniambulancián rendelő nőgyógyász is felírhat fogamzásgátló tablettát (nem 72 órásat)? 19 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 14:11
1/12 anonim válasza:
vizsgálat utan sztem minden nőgyógyász felirhat.
2/12 anonim válasza:
hát szerintem 19 évesen már nem ír fel a tiniambulancián.
3/12 A kérdező kommentje:
Már szedek fogamzásgátló tablettát, de csak a tiniambulanciás rendelésre tudnék hazaérni, mivel főiskolás vagyok...
2010. jan. 4. 14:16
4/12 anonim válasza:
Felírhat persze, de a háziorvosod is felírja, nem kell feltétlenül nőgyógyászhoz menni ezért.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nem tudtam arról, hogy a háziorvos is felírhatja, de akkor élek ezzel a lehetőséggel!:)
2010. jan. 4. 14:25
6/12 anonim válasza:
Azért, mert fősikolás vagy, nem kell tiniambulanciára menned. Én középiskolás koromonban (17-18 évesen) is a sima rendelésre jártam. Senkit nem érdekel ott, hogy tanulsz-e még.
A háziorvos csak akkor írja fel, ha viszel neki nőgyógyászti leletet, hogy minden rendben van, van 1 éven belüli rákszűrésed és szedhetsz gyógyszert. Ez az A verzió. A B verzió az, hogy jól ismer, és fel meri neked minden nélkül írni, mert ad a szavadra. :)))
Ha most szedsz előszőr, akkor nem érdemes kihagyni a nődokit.
7/12 A kérdező kommentje:
Félreértettél:) Bocsi én is rosszul fogalmaztam.Budapesten tanulok, de a nőgyógyászom meg Győrben van.:D De jófej a háziorvosom, meg már szedek fél éve tablettát, szóval remélem nem lesz gond.
2010. jan. 4. 14:39
8/12 anonim válasza:
Okés. :) Szerintem ha jóban vagy a házidokival, menj ahhoz, talán egyszerűbb, mint egy vadidegen tinirendelés.
9/12 anonim válasza:
Szija
Nekem pl Győrben irtak fel vizsgálat után és 19 vagyok de a 20 éves barátnőmnek is irtak fel:)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mégegyszer.:)
2010. jan. 4. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!