Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győrben melyik nőgyógyász ír fel fogamzásgátló tablettát vizsgálatok nélkül?
Menj el egy nőgyógyászhoz. Mondd neki, hogy tablettára van szükséged, de a szüleidnek semmiképpen nem akarod az orrukra kötni ezt a tényt.
Ha rendes megérti, kivizsgál és felír neked tabit - szerintem. Az úgy nem okés, ha vizsgálat nélkül kapsz tabit, az meg főleg nem, hogy tabi nélkül szexelsz.
05:27
Vizsgálathoz nem kell szülő. Viszont a vizsgálat kell.
menj el angliába, ott bármelyik nővér felírja.
és még ingyenes is.
Hát, nem tudom, hogy ott hogy zajlik, de mikor anyukámat kísértem nőgyógyászatra, a tiniambulancia mellett várakoztunk, és láttam, ahogy a lányok sorra bemennek, és fél perc múlva azonnal kijönnek recepttel. És soknak hallottam a beszélgetését a dokival odabentről, mert nyitva volt az ajtó, csak a függönyt húzták el, de szinte egyik lányt sem vizsgálta meg. Elég elszomorító.
22/L
10:37
Mindegyik először volt ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!