Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győrben melyik nőgyógyász ír fel fogamzásgátló tablettát vizsgálatok nélkül?
Én 2 éve szedek gyógyszert, és nekem mostanában már a nővér írja fel...
Orvost csak nagyon néha látok, de az igaz, hogy elsőre muszáj megvizsgálnia, elbeszélgetnie veled, anélkül nem írhat fel ilyen "komoly" gyógyszert!
Csatlakozok az előttem szólókhoz, ne menj olyanhoz, aki vizsgálatok nélkül ír fel tablettát. A mi városunkban van ilyen orvos. Érdekes módon elfelejtették felelősségre vonni, mikor egy 17 éves lány váratlanul tüdőembóliát kapott és meghalt. A fogamzásgátlóknak számos mellékhatása lehet, mindenképp ki kell vizsgáltatni magad előtte.
Gondolj bele, ha a fogamzásgátló mondjuk a te szervezetedben is hozzájárul trombózisképződéshez, akkor simán belehalhatsz egy olyan érelzáródásba, amit a 80 évesek simán túlélnek, mert őket rendesen kivizsgálja az orvos, diagnosztizálja a tüneteket és mondjuk megfelelően tudja a bogyókat felírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!