Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Győrben melyik nőgyógyász ír...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Győrben melyik nőgyógyász ír fel fogamzásgátló tablettát vizsgálatok nélkül?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 01:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a helyzet, hogy nem létezik 1000 fajta bogyó. Van néhány fajta, csak éppen 1000 különböző néven, attól függ ki gyártja, de amúgy majdnem mind egyforma.
2011. jún. 4. 21:00
 12/16 anonim válasza:

Én 2 éve szedek gyógyszert, és nekem mostanában már a nővér írja fel...

Orvost csak nagyon néha látok, de az igaz, hogy elsőre muszáj megvizsgálnia, elbeszélgetnie veled, anélkül nem írhat fel ilyen "komoly" gyógyszert!

2011. jún. 5. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom ki ír fel vizsgálat nélkül, de ahhoz ne menj!
2011. jún. 6. 04:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem csak nőgyógyászati vizsgálatra, hanem vérvételre is szükség van ahhoz, hogy kiderüljön, szedhetsz-e egyáltalán tabit. Akinek pl. trombózishajlama, v. májbetegsége van, nem szedhet soha, semilyet.Ha feltérképezik a hormonrendszeredet, akkor tudják a Neked legjobban megfelelőt kiválasztani. Nem jártál még nőgyógyásznál? Ha szexelsz, évente legalább egyszer menni kell.
2011. jún. 6. 08:34
 15/16 anonim válasza:

Csatlakozok az előttem szólókhoz, ne menj olyanhoz, aki vizsgálatok nélkül ír fel tablettát. A mi városunkban van ilyen orvos. Érdekes módon elfelejtették felelősségre vonni, mikor egy 17 éves lány váratlanul tüdőembóliát kapott és meghalt. A fogamzásgátlóknak számos mellékhatása lehet, mindenképp ki kell vizsgáltatni magad előtte.

Gondolj bele, ha a fogamzásgátló mondjuk a te szervezetedben is hozzájárul trombózisképződéshez, akkor simán belehalhatsz egy olyan érelzáródásba, amit a 80 évesek simán túlélnek, mert őket rendesen kivizsgálja az orvos, diagnosztizálja a tüneteket és mondjuk megfelelően tudja a bogyókat felírni.

2011. jún. 8. 03:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Viszont, ha nincs semmi egészségügyi probléma, kár lenne kihagyni, hiszen ez a legbiztonságosabb védekezés.
2011. jún. 9. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!