Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe eshettem fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshettem fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

A barátommal a hét napos szünet ötödik-hatodik napján szeretkeztünk gumi neélkül, mert ugye azt írták az orvosi tájékoztatón, hogy a gyógyszer a hét napos szünetben is véd. De nem élvezett belém. Majd rá két napra amikor már egy szem gyógyszer bennem volt, akkor is szeretkeztünk és reggel is amikor már a második szemet is bevettem.Egyszer sem ment el bennem. Most rózsaszínes vérzésem van, lehet, hogy a menstruáció utója vagy ez beágyazódási vérzés? Enyhén fáj az alhasam is, mint mikor meg szokott jönni. Szóval lehet, hogy terhes vagyok?

L/21

2014. jún. 22. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha megfelelően szedted, nem hagytál ki egyetlen szemet sem, illetve semmi nem gyengítette a hatását, akkor nem vagy terhes.

Ami ilyet tud okozni, hogy pl. megsérül belül a hüvely vagy nagyon eléri a méhszájat a partnered és ettől vérzik. Amúgy mikor múlt el a vérzésed? Mert ha csak éppen 1-2 napja, akkor még előfordul, hogy van némi vérzés, kicsit sérülékenyebb odalent és az aktus váltotta ki a vérzést, illetve ha még nemrég múlt el a vérzésed, akkor bár fehérneműn nem látszott, de belülről volt még apróbb vérzés és az most kicsit megindult.

Velem is elő fordult nem egyszer, hogy 1-2 nappal a vérzésem elmúlása után, 1 együttlét után még volt némi halvány vérzésem, de az másnapra meg is szűnt.

2014. jún. 22. 18:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Este szoktam bevenni a tablettám, és előtte ittunk két pohár bort. Az gyengithette? Alig egy napja múlt el a vérzésem.
2014. jún. 22. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:

A rendszeres vagy a hirtelen nagy mennyiségű alkohol lehet hatással a fogamzásgátló hatására.

De egyébként neked soha senki nem mondta, hogy közvetlenül gyógyszer bevétele előtt vagy után ne igyál alkoholt? Mert nem kéne.

De egyébként ha 1 napja múlt el a vérzésed, akkor azért azért lett ilyen vérzésed, mert még nem múlt el teljesen, illetve kicsit jobban meg lettél ott most birizgálva, az okozhat alhasi fájdalmat is.

Ha egyébként terhes is lennél, de ezek alapján nem tartom valószínűnek, még semmilyen tüneted nem lenne. A beágyazódás is csak a sikeres aktustól számítva kb. 10 nap körül van. Az meg még nem telt el.

De ha tényleg minden rendben volt a gyógyszerszedéssel, akkor szinte kizárt a terhesség.

2014. jún. 22. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha rendesen szedted a gyógyszert, akkor szinte biztos, hogy nem vagy terhes.

24/N

2014. jún. 22. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Bárcsak ne kellett volna feltennem ezt a kérdést.

Most kicsit megnyugodtam, bár semmi sem 100%.

2014. jún. 22. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!