Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezzel szórakozni? Nem értem a tizenéveseket, miért kell olyanokat csinálni, h " kicsit betette gumi nelkul, lehet gond? ".
Figyelt kérdés
miért ekkora a felelőtlenség? aztán meg jönnek ide sirni.2010. jan. 4. 10:58
11/14 A kérdező kommentje:
hat igen, de miért kell lepontozni, ha azt irom, h legyenek felelősségteljesek?? akkor én vok a parázós, meg aki " semmit nem ért az egészhez ", és ezt csak azért, mert azt mondom, h védekezni kell. azt is birom, amikor azt irják, h " csak egy kis előváladék ", " csak egy kis ondó ", ebből csak egy kis terhesség lehet, nincs igazam?? eü-s családban nőttem fel, a csapból is ez folyt, sőt, utána is olvastam, eléggé sokat, ugyh nem tudom, kinek osztják itt egyesek az észt.
2010. jan. 4. 13:54
12/14 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
hat igen.. tiszta dilisek. én meg itt aggódom értük, h ne legyenek már ilyen felelőtlenek, de ugy tűnik, h hiába.. :S
Aggódsz értük?Hát nem tudom erre mit mondjak...idegen hü|ye kölykökért?Itt a világ nem szól másról csak arról hogy teherbe esnek a kis $zutyok kurwák,meg 14-15 éves kis buz|k s€ggbebasszák egymást.Ezekért aggódni?Te se vagy valami ép akkor
13/14 A kérdező kommentje:
azért mert rossz azt olvasni, h itt halomra kefél mindenki, nem védekeznek, persze, aztán meg mennek abortuszra. aki meg évekig próbálkozik, annak sehogyse jön össze. :SS
2010. jan. 4. 16:43
14/14 anonim válasza:
nem kell szerintem senkit lehordani.Nem lehet mindenki anyira okos,mint pl utolsó.annyi biztos hogy védezeni kell,védekezésre pedig jo a megszakitasos módszer is,ha így akartok,ha tud vigyazni a fiú, és sex utan pedig a lány megy pisilni.Az előváladék pedig nagyon ritkán tartalmaz spermiumokat!(általában akkor ha a fiú elment elötte és utanna nem pisilt) ha pedig egymás után 2x vagy többször akartok sexelni,második alkalomra KELL A GUMI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!