Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem védekeztünk, de időben kivette. Van okom félni?
na hát látom megoszlanak a vélemények...
200 emberből 1 terhes lesz,pont te voltál az az egy
több barátnőm is így csinálja mondtam,és még nem volt baj
mindegy köszönöm a kommenteket!! :)
Nyugi. :) Ha tényleg időben kivette, akkor nem lesz baj. :) És amúgy is, az előváladék spermái azért nem hasonlíthatók össze az igazi "spriccelős" végeredménnyel.(Elnézést a kifejezésért, de csak így tudtam leírni)...Egy normálisan végigcsinált aktus esetében is csak 60% a megtermékenyítés esélye...(És az, aki azt mondja, hogy így lett terhes, pedig a pali időben kivette, az nem mondja meg az igazat, mert nem volt ott kivéve semmi...esetleg átverés forog kockán...) Nekem is van olyan barátnőm(megjegyzem 29 éves), aki életében gumit nem fogott a kezében, és tablettát sem szed...terhesség pedig nincs...le lehet pontozni!!!
Kérdező, ne stresszelj, mert az előváladékban levő spermák közül ritka az a Casanova, amelyik eljut a végső célig! Ha kimarad a menszid, tesztelj, de szerintem nem lesz rá szükség! :) DE EZUTÁN OKOSABBAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!