Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem védekeztünk, de időben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem védekeztünk, de időben kivette. Van okom félni?

Figyelt kérdés
Nem használtunk gumit a szexhez, de időben kivette. Még kezdő vagyok (mint a kérdésből is látszik) és barátnőim is mondják hogy feleslegesen aggódok de azért megkérdezném, hogy van okom félni, hogy terhes vagyok? Csak mert olvastam hogy az előváladék is tartalmazhat ondósejteket.

2014. jún. 20. 00:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nekem is volt sokszor igy, aztan egyszer csak osszehoztuk ezzel a modszerrel a lanyom :)

2014. jún. 20. 20:00
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

# 6

"Mivel kezdő vagy, ne aggodj a nemi betegségtől :)! "

Ez jó poénnak tűnt?

Talán az is lehetne, ha nem lenne rá egy minimális esély, hogy a kérdező, vagy esetleg valaki más komolyan veszi, amit írtál.

Jó esetben persze pontosan tudja, hogy attól, hogy ő kezdő, a partnere hordozhat BÁRMILYEN szexuális úton terjedő betegséget.

Kérdező, neked meg annyit írnék, hogy egyrészt az előváladék is tartalmaz hímivarsejteket, amitől teherbe lehet esni, még ha ennek nagyon kicsi is az esélye.

Másrészt arra, hogy sikerül a megszakított közösülés, még egy tapasztalt, rutinos, nagy önkontrollal rendező férfi esetén sincsen 100 % garancia, nemhogy egy fiatalabb, kevesebb tapasztalattal rendelkező férfi esetén.

Gondolj bele, hogy azzal, hogy nem választotok biztonságos fogamzásgátlási módszert, nem a barátod, nem a barátnőid, hanem TE vállalod annak a kockázatát, hogy ha megfogan egy kisbabátok, akkor NEKED kell meghoznod azt a döntést a megfogant gyermeked élete felett, hogy megszülöd-e, vagy átéled az abortuszt annak minden testi-lelki következményével és fájdalmával együtt, és sok nőhöz hasonlóan esetleg egy életen keresztül próbálod majd megbocsájtani saját magadnak.

Ha nem használtok óvszer, és a partneredre bízod, hogy időben kiveszi-e a péniszét, az szerintem kb. olyan, mintha valaki úgy játszana veled orosz rulettet, hogy az ő kezén van a ravasz, de a pisztoly csővét a te fejedhez szegezi.

A te életed, a te felelősséged. A te döntésed.

2014. jún. 21. 07:22
 13/27 anonim ***** válasza:
84%

"Ha nem használtok óvszer, és a partneredre bízod, hogy időben kiveszi-e a péniszét, az szerintem kb. olyan, mintha valaki úgy játszana veled orosz rulettet, hogy az ő kezén van a ravasz, de a pisztoly csővét a te fejedhez szegezi. "

Ez pontosan igy van. Nem szabad ezt a ferfiakra bizni, mert nem ok viselik a kovetkezmenyeket.

38F

2014. jún. 21. 09:14
 14/27 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat...végül is amiket leírtatok ,azokkal teljes mértékben tisztában voltam mert szerencsére vannak ehhez kapcsolódó oldalak(nemi betegségek,előváladékos történet) csak azért hogy megnyugodjak ,szerettem volna másokat is kérdezni...de annak nagyon csekély az esélye hogy elsőre,ráadásul úgy hogy el sem ment bennem, hogy terhes legyek.Azóta már meg is nyugodtam ,mert beteg lettem(tudom hogy attól még lehetek terhes)

de akkor magyarázza már el nekem valaki,hogy miért van az hogy pl 3 barátnőm is folytonosan így szexel a barátjával és még egyszer sem lett gond...na most ne már valaki azt mondja nekem,hogy ez puszta szerencse hogy 564323 alkalomból nem lett gyerekük...

2014. jún. 23. 01:52
 15/27 anonim ***** válasza:

talán mert fog. gátlót szednek.

az egyik fél meddő.

2014. jún. 23. 01:59
 16/27 anonim ***** válasza:

Kicsit sok lesz az a "564323 alkalomból"

Számold ki, hogy hány évig kéne ehhez naponta kétszer szeretkezni.

Lehet játszani a számokkal, meg beszélhetünk arról is, hogy hány pár vágyik és vár hosszú évek óta hiába a gyermekáldásra, és megkérdezhetsz egy kórházi szülészet-nőgyógyászaton dolgozó nővért vagy műtősfiút is arról, hogy hány olyan nőt lát naponta, aki abortuszon esik át.

2014. jún. 23. 04:09
 17/27 anonim ***** válasza:

"magyarázza már el nekem valaki,hogy miért van az hogy pl 3 barátnőm is folytonosan így szexel a barátjával és még egyszer sem lett gond."

Itt eselyekrol beszelunk. Ez pont ugyanolyan mintha csukott szemmel atfutnal egy forgalmas uton, es ha aternel rendben akkor mondanad hogy hat mi a problema, megsem utottek el. Majd ha becsuszik egy terhesseg akkor meg megy majd az ertetlenkedes hogy hat megis miert?

de irtam korabban: a lanyom most 10 eves, es anno mi pontosan ugyanigy vedekeztunk ahogy irod. Aztan megis osszejott. Igaz mi mar ugyanezt hazassagban csinaltuk, nem akartunk ugyan akkor meg gyereket, de nem is volt problema hogy osszejott. Elotte 3 evig csinaltuk ugyanigy, semmi nem tortent soha. Ez igy mukodik. Van akinek meg mar fel ev utan osszejon.

A gond igazabol az hogy ehhez a modszerhez egyreszt szerencse is kell, masreszt meg a ferfiak reszerol egy hatalmas onuralom, amire nincs mindig garancia, ezt ferfikent mondom neked. Ha meg most kezdted a dolgot, akkor gyakorlatilag SEMMIT sem tudsz a baratodrol ezen a teren. Raadasul a ferfiaknal ez ugy is mukodhet, hogy a hataron billegteti az ember a dolgot, meg egy lokes, na meg egy, aztan mar jon is az ejakulacio elso hullama, nem is az egesz, csak egy kicsi, talan azt is gondolod hogy ez nem volt meg semmi, mehet tovabb... Magyon nem egyszeru dolog ez.

Aztan meg volt egy olyan ismerosom, akinek a baratja egen-foldon megigerte hogy persze majd idoben kiveszi, aztan a masodik-hamradik alkalom utan egyszeruen nem vette ki, mert ugy esett neki jol. Mit tudsz tenni ez ellen? Semmit. Te nokent tehetetlen es kiszolgaltatott vagy, es ha azt kezded most mantrazni hogy hat te bizol a baratodban akkor csak haritasz es magadat csapod be, mert ez nem bizalom kerdese, baleset mindig tortenhet.

Ugyhogy azt ajanlom neked hogy ragaszkodj a gumihoz mindig. Az sem tokeletes, de a "majdkiveszem" stilusnal ezerszer biztonsagosabb.

De azt nem irtad egyebkent hogy miert is nem hasznaltok gumit? Ez ma mar alap kellene hogy legyen.

2014. jún. 23. 07:44
 18/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...a szám túlzás volt,azért,hogy érzékeltessem hogy miről is beszélünk,és nem ,nem szednek fogamzásgátlót .

teljesen igazad van és ezzel tisztában is vagyok.

gumi az azért nem jó mert a szex nem olyan élvezetes vele a másik fél számára...ha így folytatjuk ,tudom hogy felelőtlenség

2014. jún. 25. 17:02
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

"mert a szex nem olyan élvezetes vele a másik fél számára"

Allitsd szembe ezt a dolgot azzal hogy teherbe esel. Mit csinalnal akkor? Gond lenne? Ha nem, akkor persze, lehet kenyelmesen nyomni.

2014. jún. 25. 22:19
 20/27 anonim ***** válasza:
Eddig megszakítással csináltam és nem vagyok apuka. Az orosz rulett más. Ott megvan a vég ami be is következik, ha végig megy az ember. A megszakításos védekezés cseppet se ilyen...
2014. jún. 26. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!