Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap este elfelejtettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este elfelejtettem bevenni fogamzasgatlom. Este 7kor szedem, reggel 10kor vettem be, ami már a 12 órán tól van. Viszont kb.2 éve szedem. Védekezzunk másképp is vagy sztetek nem olyan nagy gond?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 15:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
a babás dolgora meg... volt már ismerősöm,aki nem esett teherbe és azt mondta az orvos,h hormonok miatt van,amiket évek alatt bevitt a szervezetébe a fogamzásgátlóval...
2010. jan. 3. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze, biztos van olyan ember, aki nem esett egy darabig utána teherbe, de nem kell általánosítani. Mensi alatt nagyon kicsi az esély teherbeesésre, és tessék, volt már rá példa. Mihelyst abbahagyod a gyógyszert, már nincs ami védjen.
2010. jan. 4. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek: Lyndenette 30at szedtem,mielőtt teherbe estem.Nem voltunk együtt a párommal akkor,amikor a "köztes" egy hét volt,és utána sem,pár napig.A levél végén,kb 2-3 tabira jártam,amikor az 1iket elfelejtettem bevenni,másnap reggel vettem be(este 7körül szoktam).Aznap este együtt voltunk a párommal,majd gyógyszerszünetben nem jött meg.Ma egy gyönyörű 3éves kisfiú anyukája vagyok.

Azt hiszem,ez nem igényel több kommentet :)

2010. jan. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!