Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fogamzásgátló ugyan azt tartalmazza?
10-es,
nemi kapcsolat nélkül, csak a saját otthoni wc-t használva is állandóan kiújuló gombát okozott nálam.
Igen, kérdező, jó eséllyel másik tablettával is így járna. S nem kéne olyan sokáig kísérletezgetni, mert a folyamatos fertőzés hosszú távon meddőséghez vezet!
meg ne ijedjetek, ez a meddőség nem végleges, hormonokkal simán lehet kezelni. Csak annyi, hogy spontán nem tud max teherbe esni peteérés elmaradása miatt, amit hormon helyrehoz.
Roncs szövetet abortusz miatt viszont semmi.
13, nem kéne belekotkodácsolni, ha nem értesz hozzá!
Pl.: ha a fertőzés következtében (hegesen) elzáródik a petevezető, azt az életben nem hozod helyre hormonokkal.
14.
Értek hozzá, (jobban is talán, mint te) de valamit félreolvastam, nem a fertőzésre gondoltam, azt hittem tabiszedésről volt sóz, metnségemre szóljon, hogy homyálosan látok tegnap óta a front miatt, meg kapkotam, másra is figyeltem. :)
Most akkor megnyugszol, vagy folytatod a lehülyézésemet, stb.? ( nem mondom, mert innen látom, hogy berágsz rá....)
A hőmérőzés adataiból csak akkor lehet leszűrni bármit is, ha már legalább fél éve méri magát és mindig azonos időpontban.
A naptármódszer csak és kizárólag betonbiztos ciklusnál (=napra pontosnál) alkalmazható és még úgy is inkább csak a teherbeesés esélyének növelésére.
A megszakítást pedig bármivel is kombinálod, csak akkor szabadna alkalmazni, ha nem gond egy gyerek.
A mi elsőnk sikeres megszakítás mellett, a naptár szerinti majdhogynem teljesen esélytelen napon fogant. Természetesen nálunk már jöhetett, csak a felújítás végéig akartunk még valahogy "védekezni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!