Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Ti hogy bírjátok ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy bírjátok ki ezt ép ésszel minden hónapban?

Figyelt kérdés

Durva PMS-szel küzdök (pontosabban ma már megjött), de egész nap bőgök. Elsírtam magam a buszon, aztán a munkahelyemen, itthon a zuhany alatt. Most is bőgök, teljesen indokolatlanul.

Amikor fogamzásgátlóm volt (hüvelygyűrű), akkor is ilyen durva volt, szóval nem segített a pms-en.

Ti hogy viselitek el ilyenkor magatokat, illetve milyen fog.gátló mellett nem jelentkeznek ezek a tünetek?

27 éves vagyok, 16 éve menstruálok

2014. jún. 17. 18:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, talán csak érzékenyebb időszakom volt, meglátjuk ezt a hónapot. Most vettem intimtölcsért, kipróbálom, hogy javít-e a közérzetemen vagy ront:)
2014. jún. 29. 23:07
 12/13 anonim ***** válasza:

hasonló cipőben járok, mint te.

szerintem meg kell tudnunk kezelni. ezt próbálom csinálni 1-2 hónapja, tehát nemrégóta van alkalmam gyakorolni.

tudatosítom magamban, hogy mi fog következni, és próbálom a "fejemben" megelőzni a nagy részét. mondanom sem kell, eddig nem jártam túl nagy sikerrel...

sokat számít az is, hogy mennyire vesznek körül emberek. lehet, hogy a magány jó lenne arra a pár napra neked is, főleg ha tudod, hogy morcos vagy, vagy elviselhetetlen (én igen). szóval legutóbb elvonultam, tudatosan kerültem a társaságot.

de az is lehet, hogy neked pont az ellentéte kell, azaz emberek. de ott sem mindegy, hogy ki(k).

az orvosi vizsgálaton túl, amit írtak is előttem és nagyon tudom támogatni, még ez lehet megoldás, azaz, hogy magunk próbálunk egy kis kontrollal lenni, és ha muszáj is sírni, szomorúnak lenni, csak 1x engedjük meg magunknak, ha nagyon muszáj, a többinél pedig tereljük el a figyelmünket, stb. esetleg egy megbízható emberrel meg is oszthatod a gondodat, vagy a pároddal is kitalálhattok valami stratégiát, hogy "csípjen meg", ha olyanod van, és akkor talán ha nem is múlik el rögtön, hamarabb koncentrálsz másra.

2014. jún. 30. 01:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet kapni direkt olyan gyógynövényes nyugtatót ami erre való. Én is szedek. Aztán még annyit tehetsz, hogy eszel édességet mert ilyenkor az kell a szervezetnek nem hiába kívánod. Sokat kell pihenni és mondogatni, hogy minden borúlátó gondolat csak a menzesz miatt van.
2014. júl. 1. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!