Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy bírjátok ki ezt ép ésszel minden hónapban?
Durva PMS-szel küzdök (pontosabban ma már megjött), de egész nap bőgök. Elsírtam magam a buszon, aztán a munkahelyemen, itthon a zuhany alatt. Most is bőgök, teljesen indokolatlanul.
Amikor fogamzásgátlóm volt (hüvelygyűrű), akkor is ilyen durva volt, szóval nem segített a pms-en.
Ti hogy viselitek el ilyenkor magatokat, illetve milyen fog.gátló mellett nem jelentkeznek ezek a tünetek?
27 éves vagyok, 16 éve menstruálok
És mond... dugtál már?
ha lenne egy stabil háttered semmi bajod nem lenne... vagy leglaábbis kevésbé éreznéd mert lenne egy lökött aki elvonja a figyelmed a hülyeségeivel meg hogy beleröfög a Barátok közt 8948 ik "legizgalmasabb" részébe :D
Akkor nem érzed eléggé biztosnak a háttered...
Régen is éltek nők és a menstruáció nem az újkor szivatása...
ha akkor tulélték akkor most is tullehet...
én is van, hogy bőgök a semmin mikor megvan, de nem ilyen durván. igyekszem valamivel lekötni magam. de a doki jó ötlet.
(soha nem szedtem és nem szedek most sem tabit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!