Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló tabletta biztonságos? Nem kell aggódnom ez miatt ugye?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 00:15
11/16 anonim válasza:
Biztonságos. De nálunk jön a baba.
Ismerősömnél is ìgy lett. Csak náluk 2x is.
12/16 A kérdező kommentje:
huu nagyon köszönöm a válaszokat. szóval ti nem igazán ajánljátok. nem dohányzom amúgy és sportolok is. olyan 28-9 évesen szeretnék gyereket, viszont ha most elkezdem szedni, abból nagy baj lehet?
2014. jún. 15. 00:41
13/16 anonim válasza:
Nagy baj nem, de akkor javasolnám, ha komoly kapcsolatban élsz, és mondjuk ki akarod próbálni, de biztos, hogy lesz erőtök ahhoz, hogy jó időt szüneteltesd is. Nagyon klassz vele minden, viszont nem éri meg az aranyélet, ha aztán te vagy 1000ből az az egy, akinek meddőséget okoz a hosszútávú szedés (itt 5-10 évről beszélek).
14/16 anonim válasza:
Nálunk az orvos időnként változtatja a gyógyszer fajtát. Ugyanazt a típusú fogamzásgátlót nem szedheted éveken át. Viszont nálunk is a gyógyszercsere gyereket hozott. :)
De nem vetettük el. Hamarosan születik. :D
15/16 anonim válasza:
Én most leszek 40 éves és kértem a fogamzásgátló tablettát. De mikor elolvastam a kockázati tényezőket, nagyon megijedtem. Még nem váltottam ki, félek szedni.
16/16 anonim válasza:
13 as válaszoló,hogy eshettél teherbe ennyi idő után gyógyszer mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!