Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló tabletta biztonságos? Nem kell aggódnom ez miatt ugye?
bocsánat hogy elírtam. odafigyelek legközelebb :)
az nem jelent semmit ugye hogy valaki hány évesen kezdi szedni?
h érted? miért, hány éves vagy?
én nem lettem terhes... viszont sokkal rosszabb dolgokat hozott ki, pedig kivizsgáltak.. aztán majdnem belehaltam... téged kivizsgáltak, mielőtt felírták?
kérdező, hány éves vagy?
nem akarok misszionárius térítőnek tűnni, de gondold meg jól, mennyi ideig szednéd...
az orvos tudja megmondani, hogy ajánlja-e vagy sem (bár lehet h van olyan is, akit nem érdekel, felírja szó nélkül).
sok hasonló helyre írtam már, hogy érdemes inkább más módszereket, óvszert használni, mert a tabletta a hormonjaidat befolyásolja, meg még mást is, és az később nem biztos, hogy móka... ezért akár azt is mondhatnám, ha most 15-16 éves vagy, és csak 33 évesen akarsz gyereket, a tabletta nem biztos, hogy biztonságos lesz, nem a terhesség szempontjából hanem a vérkeringésed tekintetében, amikor is véralvadási zavaraid lehetnek, főleg, ha dohányzol, nem egészséges kajákat eszel, nem mozogsz, stb... a trombózist már legszívesebben le sem írnám.
nem vészmadár akarok lenni, csak azt elérni, hogy ne döntsenek a hugom-korú lányok elhamarkodottan, egy fiú miatt, mikor a későbbi életminőségük is múlhat ezen. nem szükségszerűek ezek a mellékhatások, de van egy kockázat.
kérdés, hogy neked megéri-e, hogy legalább pár évet várj azzal, h elkezded szedni a tablettát.
nem szedhetek semmilyen hormont végül kiderült. ha tovább szedtem volna, trombózisba belehalok. mindemellett: nulla libidó, idegesség, depi, sírás, szúrós szem- és fejfájás, hányinger, mellfájdalmak, soroljam még? váltottam, minden kezdődött előről.
most meg megszakitással védekezünk 3 éve, és nem lett semmi... nem tudom, de lehet h van összefüggés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!