Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell tudni a Diane 35...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tudni a Diane 35 fogamzasgatlo tabletarol?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem tudni,hogy milyen mellekhatasai lehetnek,es hogyan kell hasznalni, minden nap egyet es meg van szabva, hogy melyik oraba? Ha valaki barmit tudd rola nagyon hallas lennek erte ha le irna a tapasztalatait. Elore is koszi:Dd
2008. júl. 30. 18:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én nagyon régóta ezt szedem. Azzal indult, hogy túlzottan pattanásos volt az arcom + sokáig és sokat véreztem. Kiderült, hogy nagyon magas a férfihormon szintem és ezek a dolgok amiatt vannak, etért ezt írták fel nekem. Szedése egyszerű és benne van a leírásában. Nekem semmilyen mellékhatás nem lett és helyrerakott. Az hogy az egyik hozzászóló lánya meghalt, az sajnálatos,. de nem a tabletta, hanem AZ ORVOS TEHET RÓLA. Ugyanis a tabletta szedésénél minden évben kell vérvételkontroll, és amikor felírták még azt is nézték, hogy mennyi a vérsűrűségem, pont azért hogy ne képződjön vérrög. Akinek sűrű a vére az csak fokozott felügyelet mellett szedheti. Én már több éve szedem, járok vérvételre, és semmi bajom sincs. Nekem bevált.

2010. jan. 27. 12:38
 12/15 anonim válasza:
Én kb. 7 éve szedem, kisebb megszakításokkal. A bőröm miatt direkt ezt kértem, mert más nem segített, ez viszont nagyon gyorsan. Tény, ha abbahagyom, visszajön minden, tehát tünetmentesítő számomra, viszont semmi olyan problémám nincs, ami előtte ne lett volna. Azért kér a doki a gyógyszer felírása előtt vérvizsgálatot stb., hogy tudja, mit írhat fel.
2010. aug. 16. 16:18
 13/15 anonim válasza:
En kb. 2.5 eve szedem kissebb megszakitasokkal,pattanasos borre irtak fel es semmien mellekhatasa nem volt,pedig volt hogy rendszertelenul szedtem,mert elfelejtettem bevenni.
2010. aug. 25. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:
2013. jan. 31. 15:22
 15/15 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy ez a gyógyszer mára már több helyen nem lehet forgalomban. Franciaországban 2013-ban, miután több nő halálát ehhez a gyógyszerhez kötötték, betiltották.

Én egyszer a húszas éveimben próbáltam, két hónap után letettem, mert úgy éreztem a szervezetem reagált, hogy nem viseli jól. Az alsó lábszáraim lüktetése hosszabb állás után nem volt megszokott előtte. Nekem ez elég jel volt arra, hogy letegyem.

márc. 29. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!