Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tudni a Diane 35 fogamzasgatlo tabletarol?
Sziasztok!
Én nagyon régóta ezt szedem. Azzal indult, hogy túlzottan pattanásos volt az arcom + sokáig és sokat véreztem. Kiderült, hogy nagyon magas a férfihormon szintem és ezek a dolgok amiatt vannak, etért ezt írták fel nekem. Szedése egyszerű és benne van a leírásában. Nekem semmilyen mellékhatás nem lett és helyrerakott. Az hogy az egyik hozzászóló lánya meghalt, az sajnálatos,. de nem a tabletta, hanem AZ ORVOS TEHET RÓLA. Ugyanis a tabletta szedésénél minden évben kell vérvételkontroll, és amikor felírták még azt is nézték, hogy mennyi a vérsűrűségem, pont azért hogy ne képződjön vérrög. Akinek sűrű a vére az csak fokozott felügyelet mellett szedheti. Én már több éve szedem, járok vérvételre, és semmi bajom sincs. Nekem bevált.
Én úgy tudom, hogy ez a gyógyszer mára már több helyen nem lehet forgalomban. Franciaországban 2013-ban, miután több nő halálát ehhez a gyógyszerhez kötötték, betiltották.
Én egyszer a húszas éveimben próbáltam, két hónap után letettem, mert úgy éreztem a szervezetem reagált, hogy nem viseli jól. Az alsó lábszáraim lüktetése hosszabb állás után nem volt megszokott előtte. Nekem ez elég jel volt arra, hogy letegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!