Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell tudni a Diane 35...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tudni a Diane 35 fogamzasgatlo tabletarol?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem tudni,hogy milyen mellekhatasai lehetnek,es hogyan kell hasznalni, minden nap egyet es meg van szabva, hogy melyik oraba? Ha valaki barmit tudd rola nagyon hallas lennek erte ha le irna a tapasztalatait. Elore is koszi:Dd
2008. júl. 30. 18:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt a tabit írta fel neked a doki, akkor ha kiváltod benne lesz a betegtájékoztatóban minden. Amúgy pedig neten is megtalálod: [link]
2008. júl. 30. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok, róla hogy egy erős fogi tabletta, amit nem lehet sokáig szedni. Mikor én szedtem max egy évig engedte a Dr.úr. Mikor felírják neked érdeklődj egy kicsit az Orvosnál. Egyébként ennél is minden más fajta tablettánál is csak napi egyet, abban időben amikor úgy gondolod, hogy neked megfelel..Én mindig este 8-és éjfél között szedem be. Ez nekm így pont jó.:) Nincs meghatározva hogy vagcsora elött vagy után..:)
2008. júl. 30. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Sokan ezt írják, hogy nem lehet hosszabb ideig szedni, de szerintem ez nem igaz. Barátnőm kb 7 éve szedi, és az orvos mindig simán felírja neki. Elvileg nem is fogamzás-gátló, az csak az egyik mellékhatása, tehát nem hiszem, hogy túl "erős" lenne.
2008. júl. 30. 18:57
 4/15 anonim ***** válasza:

A 2. Hozzászoló vagyok!

Nekem pedig mindig azt mondta az orvosom, hogy a Diana 35 erős gyógyszer és nem szedhetem sokáig. De az is lehet hogy vérképemben talált vmit ami miatt azt javasolta ne szedjem tovább...Nem tudom...

2008. júl. 30. 21:39
 5/15 anonim válasza:
Én is szedtem egy évig az volt az első fogamzásgátló tablettám.Azért is ajánlotta ezt az orovosom, mivel akkor még elég zsíros és pattanásos bőröm volt.Azóta szerencsére megszűnt ez a probléma.Csak nőgyógyász írhatja fel, háziorvosnál nem lehet, mint a legtöbb fogamzásgátlót, valószínű azért, mert nagyon erős, ezért is csak egy évig lehet szedni.Azt ajánlom, hogyolyan időpontot válassz amit nem felejtesz el.Én 10 és 11 között szoktam bevenni.
2008. júl. 30. 21:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha egy mód van rá , akkor ne ezt szedd. Mind fog.gátló nincs is törzskönyvezve, az csak egy mellékhatás. Nekem visszereket rakott a lábamra, hála neki majd csak sebész tudja eltüntetni. Ha rákeresel a neten sok fórum van, ahol tudnak mesélni azok akik szedték, én inkább nem mesélnék róla. Inkább válassz egy másik gyógyszert.
2008. júl. 30. 22:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy elvileg nem az, mégis az egyik (ha nem a) leghatásosabb fogamzásgátló. Persze enne ára van. Viszonylag erős (azért annyira mint ahogy előadják néha páran), és nem ajánlott a szedése 35 éves kor felett. Megosztottak a vélemények róla. Van akinek bevált, és isteníti, más azt is bánja, hogy valaha bevett egy szemet. Ki kell próbálni, és megnézni miként reagál a szervezeted. Ha beválik, akkor garantáltan nem leszel terhes a szedése alatt, és szép bőröd lesz. Ha pedig valamilyen kellemetlen mellékhatást okoz akkor abba kell hagyni, és kérni másik, "gyengébb" gyógyszert.
2008. júl. 30. 22:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az orvosod, kötve hiszem, h itt mindenki orvosit végzett.
2008. júl. 30. 22:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok, lasan 2,5 éve szedem. Mellékhatást nem tapasztaltam, csak azt hogy fél évente megböket a doki, vagy ha csúszok több mint 20 órát, émelygek egy picit. Nagyon erős gyógyszer, ez tény, de sokkal kevesebb problémám volt vele mint az ismerettségi körömben a leggyengébb gyógyszerekkel kísérletezgetőknek. Hajam, körmöm, bőröm sokkal szebb mióta szedem, fogytam is 10 kilót. A havim 6-8 helyett 4-5 nap, a folyamatos enyhe görcs helyett max. 1-2 órás van mielőtt megjönne. 21 napig szeded, majd 7 napig nem. Mindegy elvileg hogy milyen sorendben veszed be a bogyókat, csak körülbelül ugyanakkor naponta. Én sosem váltanék más gyógyszerre, mert elég hebehurgya vagyok, de így sem lett semmi bajom 32 hónap alatt.
2008. júl. 31. 01:42
 10/15 anonim válasza:
82%
Nekem sajnos keserü tapasztalatom van. Egy hete halt meg a 27 éves lányom, amiért szedte a Diane 35-ös fogamzásgátlót. Ezt pedig a mentös orvosa mondta, aki nem tudta visszahozni a halálból, és ugyanez volt a véleménye a patológusnak is....Vérrög képzödött a lábszárán, ami görcshöz vezetett, majd fulladás, és gyors halál! Mindenkinek azt ajánlom, hogy más fogamzásgátlót szedjen! Ami a mi családunkban megtörtént, legalább másnál ne legyen ez miatt tragédia!
2009. dec. 10. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!