Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek most? :S Segíts...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? :S Segíts légyszi! FONTOS

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a pasimmal aki 15 éves és nem használtunk óvszert, mert aztmondta hogy időbe kitudja venni... én meg mondtam neki hogy jólvan. és egyszer csak mondja hogy elment, mert nem érezte meg időben, de nemtudtam hogy mitkéne csinálni. A szüleim nem kedvelik a pasim és ezért el se mertem mondani nekik ezt mert biztos hogy kitekenék a nyakát. Már 5 napja hogy megtörtént az eset és azóta nagyon megbántam a dolgot. Lehet iylenkor valamit még csinálni? Segítsetek légyszives!
2010. jan. 1. 20:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

A a szexhez van eszed, akkor a védkezéshez miért nincs?

Egy 15 éves kis hülyegyerek nem tudja kontrolállni magát.

Egyébként is 13 évesen elég lenne smárolni.

Ha én lennék az apád...

2010. jan. 1. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
A barátodat orbitálisan vágd tarkón, akár fel is jelenthetnéd kiskorú megrontásáért, vegyél tesztet, szólj anyádnak, irány a nőgyógyász.
2010. jan. 1. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozni lehet. Szüleid meg tudom érteni mert nem az a baj hogy lefeküdt veled hanem ilyen tapló volt és nem gondolt bele ,hogy nagy valószinüséggel most már terhes is lehetsz. Remélem kamukérdés tényleg, de ilynekor mindig felháborodom. MINEK SZEXEL a 15 éves kis hülye p*cs, és szegény lány szív. Szorítok hogy ne legyen gond, de most már akor fizesse ki a tesztet ha volt ennyi esze! És kicsit beszélgessetek el hogy mi van ha most tényleg terhes vagy! Mert így nagy az esélye! Én azonnal szakitanék vele, mert felelőtlen undorító,gyerekes, GYEREK!!!! Pasi...Ez nem pasi ez még gyerek,mégpedig a felelőtlenebb fajtából.
2010. jan. 1. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
20:55-ös vagyok: máskor pedig kérdezz rögtön,ha nem tudod utólagosan hogy kell védekezni.. Te kis naiv. Sürgősen mondd el a szüleidnek mert az lesz most a legkisebb gondod, hogy kitekerik a kedves kis pasid nyakát.
2010. jan. 1. 20:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp menj el nőgyógyászhoz, és szólj a szüleidnek. Már csak a szerencse segíthet, ha az nem akkor abortusz. Viszont ez mindenképp ki fog derülni, ráadásul az orvosodnak hivatalból feljelentést kell tennie kiskorú megrontásáért. A barátod szívni fog, ahogy te is. Elkúrtátok. Nem kicsit, nagyon.
2010. jan. 1. 20:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Most gondolok bele igazán... 13 évesen ABORTUSZ. Ennyire nem lehet lesüllyedni...
2010. jan. 1. 21:02
 17/24 anonim ***** válasza:
A csaj is egy kis idióta ha hagyta magát.. nem csak a pasi h*lye.. Meg 13 évesen?! Anyám.. Gyomorforgató!
2010. jan. 1. 21:07
 18/24 anonim ***** válasza:

20:48-as vagyok.

Ne ijesszétek annyira azt a lányt! Hiszen meg gyerek,inkább bátorítanotok kéne ,úgyis maga alatt van ! -Kis-csaj! remélem hogy most tanultál a hibádból ! A legjobb tanács az anyukádnak megmondani, hidd el !Sok sikert !

2010. jan. 1. 21:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Jaj, te! Először iszonyú ideges lettem, hogy hogy lehettek ilyen felelőtlenek, és úgy gondoltam, hogy na majd most jól leosztalak. Aztán elolvastam még egyszer, amit írtál és nagyon megsajnáltalak.

Nem tudsz mást tenni, szólj édesanyádnak, először persze ideges lesz, hiszen te mit reagálnál ha a lányoddal történne meg mindez? De aztán le fog nyugodni, és segíteni fog neked, ez 100%. Hiszen az anyukád.

Ne halogasd a dolgot, mármint a szülőknek szólj, nehogy túl késő legyen.

Sok sikert, remélem tanulsz ebből!

2010. jan. 1. 21:34
 20/24 anonim ***** válasza:

Szívből remélem, hogy megúszod a dolgot, és tanulsz az esetből.

Én is azt tanácsolom, hogy AZONNAL mondj el mindent anyukádnak, menjetek el nőgyógyászhoz minél előbb. Feljelentést nem hiszem hogy fognak tenni, hiszen a srác is kiskorú. Istenem... 13 évesen még gyereknek kell lenni...

na mindegy. Sok szerencsét.

2010. jan. 1. 21:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!