Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mikor lennétek benne egy hármasban?
1f, 2l felállásban. Milyen feltételekkel? Ha ismered a srácot, és/vagy a csajt, már akkor is, ha szimpatikus nektek vmelyikük? Vagy két idegennel? Részegen, vagy partihangulatban mennyire buknátok az ötletre?
Más vélemény nem érdekel. A korotokat is írjátok oda kérlek! :)
én kipróbálnám 2fiú 1 lány és 2 lány 1 fiú variációban is :) de csak ha nagyon-nagyon szép lányt találnék :P 21 L
talán egy-két koktélt meginnánk előtte ellazulnánk aztán történjen aminek történnie kell :))
Mi a párommal 9 éve vagyunk együtt és épp mostanában vetettük fel ezt a témát.
A párom kérése volt hogy előbb a 2L 1F felállást próbáljuk ki.
Sajnos még nem jött össze a dolog , de rajta vagyunk a témán.
Én mondjuk a csajjal is szívesen eljátszanék.
Azt még nem tudom melyik lenne a legjobb idegen v. ismerős?Egyenlőre a neten nézelődünk.
25L
Én szívesebben lennék +1 lánnyal mint 2 fiúval. A lány mindenképp legyen szép és legyen nagy cicije és inkább legyen leszbi beállítottságú, és legyen érzéki és domináló és akár aggresszívan passzív legyen a párommal, akit csak néha vennénk be, ő amúgy nagyrészt megfigyelő lenne és engem kényeztetne. A kedvenc pozicióm az lenne ha én vagy a másik lány felül lenne és a barátom felváltva hol az én nunimat hol a másik lányét használná. Imádnám. Persze egy biztonságérzetet nyújtó, határozott személyiségről beszélünk aki tudja mit csinál. Más lánnyal nem igazán. Esetleg ha ismerősök között nézelődnék akkor a haverom, meg a barátnője aki ugyancsak jó barátom. Felvállalnám a 3. szerepét de úgy hogy a haverom rám induljon jobban esetleg a barátnőm el is legyen picit nyomva. Ez esetben kedvenc pózom hogy én a haverom bizéjén, a barátnőm meg a fiú ajkára cuppanva és így kényelmesen tapizhatjuk egymást, csókolgathatnánk egymást.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!