Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van most az a sok okos, aki válltig állitja, h a gumi nem szakadhat ki?
Figyelt kérdés
itt is egy történet, és velunk is megtortent mar.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__57..
2009. dec. 31. 18:35
2/16 A kérdező kommentje:
:) de most tényleg. lehulyeznek, amikor mondom, h a gumi nem biztonsagos. erre tessék.. nem csak velem fordult már elő.
2009. dec. 31. 18:43
3/16 anonim válasza:
Nyugi, vagyunk itt páran akik tudjuk hogy nem vagy hülye. Aki ilyeneket mond, hagyd rájuk... majd ha odakerülnek és esetleg megtörténik velük, csak lesegetnek.
4/16 anonim válasza:
Nyilvánvalóan igazad van. Illetve az, hogy biztonságos vagy nem, relatív fogalom. 100%-ig biztonságos védekezési mód nincs. Mégis eddig a legbiztosabbnak a gumi minősült, ráadásul ez az egyetlen módszer véd a betegségek ellen. Szerintem ezek miatt hurrogtak le.
5/16 anonim válasza:
mindenki tudja szerintem hogy kiszakadhat... csak ritka.
velem 10 év alatt még nem fordult elő ilyesmi.
6/16 anonim válasza:
Ha levegő marad benne, akkor bizony kiszakad.
Mindig.
Tehát nem az a hülye akinek még nem szakadt ki, hanem az béna, akinek már igen.
;-)
7/16 anonim válasza:
női óvszer , feltalálták már ...
8/16 anonim válasza:
Helytelen használatkor kiszakadhat. Amikor felhúzod, össze kell fogni a végét, de úgy, hogy levegő ne menjen alá. Nem ördöngösség.
9/16 anonim válasza:
Ha normális használnátok, nem szakadna ki.
Érdekes, barátnőimnél se szakadt még ki, pedig élünk jópár éve nemi életet mindannyian.
Ráadásul nem is használná annyi ember, hogyha ilyen könnyen kiszakadna..
Tanuljátok meg helyesen használni.
10/16 anonim válasza:
jah a gumi nem biztonságos, biztos csak úgy hasraütésszerűen állapították meg hogy 97%os biztonsággal véd... attól mert te nem bírod használni, még így van. nekem 4 év alatt egyszer nem szakadt ki és nem is lettem terhes. erről ennyit. de mindenki hülye, te vagy az okos valóban... lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!