Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakadhat ki a gumi?
Figyelt kérdés
2x voltam nővel, mindkétszer kiszakadt, pedig levegő sem volt alatta...2011. okt. 15. 18:50
2/10 anonim válasza:
Allergiás a károdra!
Viccen kívül: lehet, hogy rossz minőségű volt a cucc, vagy nem láttátok és kiszakadt a felhelyezésnél...
3/10 anonim válasza:
leginkább éles dolgok. ékszer, köröm ilyesmik. de ha szétrágott a böröd és cafatos,kiszáradt sztem még az is árt neki.
4/10 anonim válasza:
milyen márkájú volt? számít.
levegősödéstől vagy éles dolgoktól szakadhat ki.
5/10 Dilettáns döggomba válasza:
Akkor is kiszakadhat, ha nincs elég nedv.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
először Durex Love, utána masculan...
2011. okt. 15. 22:46
7/10 anonim válasza:
Hát ha kettőből kétszer szakadt, és nem is ugyanabból a csomagból voltak a gumik, akkor nem az óvszer a hibás.
8/10 anonim válasza:
Lehet kifogtátok az a 0.001 szakadási százalékot :D 2x is :D
Van ilyen. Nekem 1x szakadt ki.
9/10 A kérdező kommentje:
én sem mondom, hogy az óvszer a hibás, csak nem tudom mit ronthatok el:/
2011. okt. 16. 12:10
10/10 anonim válasza:
2! Furcsa allergiafajta lenne nemde? 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!