Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kipróbáljuk óvszer nélkül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáljuk óvszer nélkül, megszakításos módszerrel vagy sem?

Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve vagyunk együtt, a szexuális életünk tökéletes, nekem annyi a rossz hogy ő sokszót kéri hogy csináljuk óvszer nélkül is, megszakításos módon. nem tudom mit tegyek, engedjem vagy sem?
2008. júl. 29. 22:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy ne engedd.

ad 1- előváladék, ott lehet életképes sperma

ad 2-nem biztos , hogy megtudja állni, hogy időben kivegye.

Szedjél tabit, és elfelejthetitek az óvszert.

2008. júl. 29. 22:32
 2/14 A kérdező kommentje:
tabit nem szeretnék, nincs jó véleményem róla
2008. júl. 29. 22:50
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem se engedd neki. Elég régóta vagytok együtt, és ha nincs ellenedre a fogamzásgátló tabletta, akkor írass fel. Neked is jobb lesz óvszer nélkül. Vagy ha ez nem tetszik, akkor vegyél Pharmatex kúpot, akkor sem kell óvszert használni.
2008. júl. 29. 22:51
 4/14 Mendus ***** válasza:
100%
Pantentex oval kúp is nagyon jó! Próbáld ki! De először olvasd el a használati utasítását..
2008. júl. 29. 23:05
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Mi nagyon sokszor csináltuk így a barátommal, s sose volt gond. Sőt egyik barátnőmnél is ez a helyzet, s ő se esett teherbe. Viszont azért ajánlom a tablettát. Nagyon stresszes tud néha lenni egy-egy megszakításos együttlét. Nekem is párszor megfordult a fejemben, hogy mi van, ha túl hamar elmegy, s olyankor nem tudtam élvezni. A para erősebb volt. Mindenki döntse el magának, hogy megéri-e.
2008. júl. 29. 23:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi párszor a barátommal csináltuk úgy, és tényleg sokkal jobb, mint óvszerrel...de nem csinálnám mégegyszer, az biztos.Volt pár alkalom, amikor eléggé aggódtam...az a szerencse, hogy a barátom tudta mikor kell abbahagynia,és ezzel nem volt gond.Viszont akármikor lehetséges peteérés, és az előváladék is elég ahhoz...szóval meggondolandó.Szerintem ne csináljátok, vagy ha mégis, akkor legalább vmilyen krémet használj mellé...így még kisebb az esélye egy babócának.Ügyesek legyetek!És a barátod vigyázzon Rád..
2008. júl. 30. 00:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél pesszáriumot, és néha használd azt. Kicsit macerás, de az élmény megéri (ha nem akarsz tablettát).
2008. júl. 30. 01:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnél babát vagy sem?

Ha igen nyugotan engedd megszakítással,ha nem akkor valami hatásosabb védekezést keress.Amúgy nem értem,mi bajod a tabival.Az egyik legjobb védekezési mód.Én 2évig szedtem,és most szülés után megint.Eszembe sem jutott más védekezési módot keresni.

2008. júl. 30. 08:43
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen. A tabi hízlal, és nem szeretném lekötni magam vele.De azér mindenkinek köszönöm!
2008. júl. 30. 10:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Én semennyit nem híztam a tablettától, és sokkal szabadabb vele az ember, mert nem kell mindig kéznél lennie ha olyan kedvünk van, nem fogy el, nem szakad el, stb. Akkor és annyiszor lehet mellette szeretkezni ahányszor csak jólesik ;)
2008. júl. 30. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!