Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védett leszek ha így szedtem be a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
most kezdtem el először fogamzásgátlót szedni. eredetileg is úgy terveztem hogy csak az első levél végén hagyunk fel a kiegészítő védekezéssel hogy biztosra menjünk. am a betegtájékoztató azt írta h a ciklus második felétől már védve vagyok. szóval az első 4 szemet reggel fél 10kor vettem be mindig. de aztán az ötödiket csak este 11kor tudtam beszedni (nem volt nálam sajnos..) és azóta este 11kor vettem be a maradék bogyókat. kérdésem az lenne hogy ezzel nem zavartam meg semmit se hogy teljesen védjen a gyógyszer? én hülye csak utána olvastam el a tájékoztatót hogy ilyenkor mi a teendő ha 12 óra késés után veszem be a tabit. azt írta hogy mihelyst tudom vegyem be az elmaradtat és aztán térjek vissza az eredeti időpontra a többi bogyónál vagyis a reggel fél 10re. ennek ellenére hogy nem tértem vissza hanem este 11kor szedtem be őket az első levél végén már védett leszek vagy valamelyest csökkent így a hatása? már csak néhány szem maradt hátra. köszi a válaszokat!2014. máj. 28. 09:09
11/18 anonim válasza:
Anyukád gyógyszerész te meg ide írsz egy ilyen kérdést :D Jaaj te, anyukád 5 perc alatt több hasznos információt tudna neked mondani mint itt bárki (ismeretlen) 5 hét alatt. :D
12/18 A kérdező kommentje:
tudom és kérdeztem is, mondta is hogy nem lesz baj de nekem megnyugtatóbb ha több véleményt is hallok, pláne ha egyeznek :D
2014. máj. 28. 10:01
13/18 anonim válasza:
Ha anyád lennék akkor nagy pofonnak lennék kis gazdája :D Anyádra hallgass na másra! Kivéve ha nőgyógyász.
14/18 A kérdező kommentje:
tudom tudom na :D
2014. máj. 28. 10:12
15/18 anonim válasza:
Mo.-n gyógyszerész nem írhat fel vényköteles gyógyszert, szóval valahol kamu van. Sőt, háziorvos is csak nőgyógyászati lelet/ambuláns lap, stb. után az első doboz utáni időszakra.
De egyébként a 2. levéltől védett vagy még akkoris ha belebakiztál az elsőbe. És ugyanabban az időpontba szedd, a sok gyógyszer mellett lettem terhes nő összevissza szedte, kihagyott szemeket és nem pótolta ha esetleg hányt, ment a hasa, vagy nem védekezett pluszban antibiotikum szedés alatt plusz utána 1 hétig, ezért rontják a statisztikát, mert azt vallották, hogy ők rendesen szedték.
16/18 A kérdező kommentje:
hát anya elhozta a patikából szóval nincs kamu. akkor várjak a második levél végéig a kiegészítő védekezés elhagyásával?
2014. máj. 28. 12:23
17/18 anonim válasza:
Abból baj sose lehet ha vártok még 1-2 hetet. Legalább mindketten nyugodtan vágtok bele.
18/18 A kérdező kommentje:
oké akkor az első levél elhagyása után még 1-2 hetet várunk vele. köszi a válaszokat :)
2014. máj. 28. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!