Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátlási módot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátlási módot javasoltok? A 2 legelterjedtebb nem megy (bővebben lent).

Figyelt kérdés
Tablettát nem tudok szedni, mert nagyon rosszul voltam tőle, amikor kipróbáltam, másrészt vagy érzékeny vagy allergiás vagyok az ondójára. Gumit meg azért nem, mert arra is allergiás vagyok és a méretében nem találunk latexmenteset (ha egyáltalán azzal az összetevőjével van a gond és nem a síkosítóval).

2014. máj. 24. 16:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
A tablettával kísérletezni kell, valószínű, h a szervezeted számára nem a legmegfelelőbb volt. De tudom ajánlani a hüvelygyűrűt, esetleg vannak fogamzásgátló tapaszok is, esetleg injekciók :) De jobb ha a nődokidtól kérdezel erről bővebben!
2014. máj. 24. 16:51
 2/16 anonim ***** válasza:
voltál már orvosnál hogy megtudd mégis mire vagy allergiás?
2014. máj. 24. 16:52
 3/16 anonim ***** válasza:
kémiai kasztrálás?
2014. máj. 24. 16:52
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
az ondójára???? te jó ég mire nem vagy allergiás?
2014. máj. 24. 16:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Első, a tablettával éppenhogy NEM kell és nem is szabad kísérletezi!!!! Amúgy is nagyon rossz a szervezetre... a latexmentes gumit méretekben nézd meg szexshop-ban. tudom még ajánlani a pesszáriumot, ennek nézz utána. am az exem spermájára én is allergiás voltam.. de mondjuk nem kell h benned menjen el, izgi az is, ha máshova megy...
2014. máj. 24. 16:56
 6/16 anonim ***** válasza:

mi volt a baj a gyógyszerrel? a trombózishajlamot tesztelik. rossz véleménnyel vagyok a gyógyszerekről, de még így sem hiszem, hogy érezned kellene valamit attól, hogy beveszel egyet-kettőt. doki mit mondott?

amúgy spirál. bármilyen korban, gyerek nélkül is. szeretem.

amúgy a nagy tablettarinya meg gumirinya nekem mindig gyanús, allergia...

ténynek azt fogadom el, amit én is tudok. a hormon durva beavatkozás, és nem jó erre gondolni. a libidó-és hízáshatás nem tudom, mennyire tudható be neki. én is észrevettem magamon. de nem fogom rá, sok mindentől lehet.

a gumi meg egyszerűen más érzés, mint egy bársonyos, ám kemény farok közvetlen érintése.

azt írod, az ondóval is bajod van. egyedül a gumi veri vissza a támadást, ha benned megy el. szóval ezt a megszakítás megoldja bármilyen másik módszerrel alkalmazva.

2014. máj. 24. 17:02
 7/16 A kérdező kommentje:

A tablettát eleve nem is akartam soha kipróbálni, csak így jöttek össze a dolgok.

Csak ilyen téren vagyok allergiás,de jobb lenne inkább virágoktól tüsszögni.

Sexshopban néztük, elég nagy csalódás, hogy a legnagyobb 53-as, pedig az 56-os határeset.

2014. máj. 24. 17:05
 8/16 A kérdező kommentje:

Gyógyszertől hányingerem volt, rettenetesen fájt a fejem és mindenki elkerült, olyan ideges voltam.

A megszakításos megoldást már csináltuk, de szerintem nagyon undorító és kellemetlen, másrészt úgy is kiütéses vagyok.

2014. máj. 24. 17:13
 9/16 anonim ***** válasza:

oké, ezek szerint az előbb túl hosszan fejtettem ki, így nem érted.

VAGY GUMI, VAGY MEGSZAKÍTÁS PLUSZ VÉDEKEZÉS.

amennyiben tényleg gondot okoz a sperma.

igazából nem a szeretkezéssel van bajod?

2014. máj. 24. 17:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem azzal van bajom. Csak már hónapok óta bárhogy próbáljuk megoldani, csak rosszabak lesznek a dolgok.
2014. máj. 24. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!