Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha terhesen kezdenék el fogamzásgátló tabit szedni, lenne valami bajom?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 14:35
1/16 anonim válasza:
Elméletileg a mai tabletták már nem károsítják a magzatot. A kulcsszó az elméletileg.
Amúgy miért akarnál ilyet tenni? Nekem egészen fölöslegeen hangzik.
2/16 anonim válasza:
amikor terhes vagy,nem eshetsz teherbe megint...tök hülyeség..
3/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes csak egy kérdés volt, de még mindig nem kaptam választ
2008. júl. 29. 15:04
4/16 anonim válasza:
Ha baja lenne valakinek az inkább a baba lenne, és nem te...
Amúgy ha már terhes lennél, akkor minek a fogamzásgátló?:D Egyszerűen felesleges...:D
5/16 A kérdező kommentje:
de nem is akarok terhes lenni.
2008. júl. 29. 17:17
6/16 anonim válasza:
Elméletileg nem lehet semmi baja a kisbabának a pociban,de én ebben az "elméletileg"-ben nem hiszek tulzottan.Hiszen 2féle hormonnal ellátott fogamzásgátló van.Az egyik,ami megszakítja a zigóta vér meg táplálékellátását ,miután beágyazódott,így elhal és megszakad a kezdetleges terhesség.Nem tudom, hogy ez ugyanigy műlködik-e terhesség ideje alatt is, de mindenesetre én nem szednék fogamzásgátlót terhesség alatt,mivel 1.nincs értelme és 2. ki tudja milyen hatással lenne a babára
7/16 anonim válasza:
Gondom ugy érti, ha terhes lenne és nemtudna róla. Vagy még nemtudná. Erre én is gondoltam. Ugyhogy a válasz engem is érdekel.
8/16 anonim válasza:
Érteeem...hát azt nem tudom.De valószínű hogy ha terhes lenne és nem tudna róla, akkor a terhesség még nagyon korai szakaszában lenne, akkor meg valószínű hogy káros lenne a tabletta, mert a magzat nagyon gyenge még akkor
9/16 anonim válasza:
Nem tudom, miért mondod, hogy nem kaptál választ. Én már elsőre válaszoltam.
10/16 A kérdező kommentje:
18:46-os válaszoló mondta jól. úgy gondoltam én is
2008. júl. 29. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!