Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Történt egy kis baleset a barátommal együttlétkor és esemény utánit kellett venni. 16 óra után bevettem és utána pár napra rá meg is jött. Ebben a hónapban mostanában kéne megjönnie de késik. Lehetek terhes?
Valamelyik nap citromot ettem ami késlelteti a menzeszt esetleg ez lehet az oka? Én erre gyanakszok de a barátom nagyon meg van ijedve.
Persze, hogy késik, hisz van akinek totál megborítja a hormonjait. Hát mit gondolsz, az vitamin? S ha egyszer már megjött, hogy lehetnél terhes???? -_-
Egyébként igen, mindenki LEHET terhes. És az is gáz, hogy nem olvastad el a betegtájékoztatót, mert abban benne van, hogy rendszertelenné válhat.
Gratulálok, menj vissza az oviba.
köszönöm az első két választ :)
és köszönöm szépen a 3.válaszoló okoskodását. normális válaszokat vártam . és igen elolvastam. de úgy látszik te nem vagy eléggé tájékozott ezzel kapcsolatban. és nem csak a tájékoztatóját olvastam el hanem neten is rákerestem de te biztos jobban tudod hogy én mit csináltam. menjek vissza olviba? lehet azt kéne. te meg kérj bunkóságért bizonyítványt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!