Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen óvszert ajánlanátok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszert ajánlanátok? 12-13 cm kerületű a péniszen, szerintem vékony valami kisebb kéne?

Figyelt kérdés
Vannak különbségek méretben gyártók között nem? Melyik amelyik kicsit szűkebbeket gyárt? Vagy mennyire kéne szorítson, lötyögjön? Egy masculant felpróbáltam már, de nem éreztem valami feszesnek lehet le is csúszott volna akció közben, az meg elég gáz lenne. Melyikek amik kicsit szűkebbek?

2014. máj. 20. 21:28
 1/2 biiio15 válasza:

durex es a lifestyle gyart "extra vékony" gumit ami feszes nagyon es sokkal elvezetesebb mivel a gumi is vekonyabb anyagbol.készül.

ha teheted gumi nélkül csináld ezerszer jobb!

2014. máj. 21. 00:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Durexből sok vékonyított 56 mm-es, az ízesített 52, lifestyles skyn 53, a többit nem tudom fejből, de az összesnek rajta van a dobozán.
2014. máj. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!