Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért ennyire elterjedt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire elterjedt a megszakitásos védekezés? H merik bevállalni a kockázatot? én nem merném. Velem van a gond? 19, l

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
A megszakitásos védekezés nem védekezés.... némi megelözést ad de abban biztos lehetsz hogy egy kicsit sem ad biztonságot tudok olyat aki attol esett teherbe.... erre jo lenne figyelni több megoldás is létezik
2009. dec. 28. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

igen, veled van a gond => hülye kérdésre, hülye válasz

milliószor kibeszélt téma ez ezen az oldalon...

2009. dec. 28. 23:13
 3/6 A kérdező kommentje:
nem baj, lehet, h majd felhivja egyesek figyelmét. én már annyiszor ugattam, h ez igy nem védekezés, én vok leszólva, h mit parázok ennyire.
2009. dec. 28. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
lehet velem van a gond, de én picit sem sajnálom azokat akik teherbe esnek azért mert felelőtlenek, főleg, ha tudják hogy mi a kockázat.
2009. dec. 28. 23:33
 5/6 A kérdező kommentje:
de ha tudja, akkor minek kérdezgeti itt, h mennyi az esély. gumi mellett is megvan, sőt tabi mellett is, de minden nélkül meg főleg. miért kell egy emberi élettel igy játszadozni??
2009. dec. 28. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Mindenki csinálja úgy ahogy neki jólesik. Csak aztán vállalják utána a következményt! De már ilyen kérdés is kb annyi van mint emiatt parázós kérdés! Úgysem fog senki sem egyet érteni ebben a témában akárhányszor leírod is a véleményedet róla, mert hidd el ha oda kerül a sor tuti a legtöbb embernek nem az lesz a fejébe h xy a gyakori kérdések.hu-n mit is irt, hanem mennek a fejük után, úgyhogy felesleges is ezzel foglalkozni!!!
2009. dec. 29. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!