Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pontosan szedtem a fogamzásgátlót, és a 17. napon együtt voltunk barátommal védekezés nélkül, akkor ugye nem nagyon lehet gond?
igen, elolvastam a betegtájékoztatót, de azon igazából az van, hogy azonnal véd... pontosan szedtem, nem hagytam ki, hányás-hasmenés nem volt.
nem aggódnék, csak most vagyok a 3. tablettamentes napomon, és még sehol semmi, de egész nap, meg reggel is görcsölgetett a hasam.
ugye nem lehet gond?
minden egyes nap 21:00-kor vettem be, és nagyon figyeltem az étkezésemre is, hogy ne legyen gond:)
szóval tényleg nagyon óvatos vagyok. csak valahogy egyelőre nem tudok bízni a tablettában, nekem olyan furcsa. az óvszert láttam, hogy véd, és észrevettük, ha gond van, és el tudtunk menni esemény utániért.
persze nem akarom abbahagyni, csak aggódok.
Nincs semmi gáz. A gyógyszermentes szünetben a 4.-5.-6. napon jön meg. Nekem pl. mindig az 5.-en. Sztem holnapra már megnyugszol. Amikor elkezdtem szedn, én is havonta voltam "terhes" :D
L/22
köszi szépen, így kicsit már nyugodtabb vagyok:))
hajlamos vagyok magamnak beképzelni terhességet, régebben egyszer nagyon élethűre sikerült, és a hasam is nőtt... (felszedtem akkor pár kilót, mert idegességemben folyton ettem, de erre csak utólag jöttem rá:) addig azt hittem, terhes vagyok:D pedig csak 2 hetet késett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!