Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha pontosan szedtem a fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pontosan szedtem a fogamzásgátlót, és a 17. napon együtt voltunk barátommal védekezés nélkül, akkor ugye nem nagyon lehet gond?

Figyelt kérdés

igen, elolvastam a betegtájékoztatót, de azon igazából az van, hogy azonnal véd... pontosan szedtem, nem hagytam ki, hányás-hasmenés nem volt.

nem aggódnék, csak most vagyok a 3. tablettamentes napomon, és még sehol semmi, de egész nap, meg reggel is görcsölgetett a hasam.

ugye nem lehet gond?

2009. szept. 1. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
ha szedted normálisan akkor nincs gond! hiszen erre való a tabletta :)
2009. szept. 1. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:

minden egyes nap 21:00-kor vettem be, és nagyon figyeltem az étkezésemre is, hogy ne legyen gond:)

szóval tényleg nagyon óvatos vagyok. csak valahogy egyelőre nem tudok bízni a tablettában, nekem olyan furcsa. az óvszert láttam, hogy véd, és észrevettük, ha gond van, és el tudtunk menni esemény utániért.

persze nem akarom abbahagyni, csak aggódok.

2009. szept. 1. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gáz. A gyógyszermentes szünetben a 4.-5.-6. napon jön meg. Nekem pl. mindig az 5.-en. Sztem holnapra már megnyugszol. Amikor elkezdtem szedn, én is havonta voltam "terhes" :D

L/22

2009. szept. 1. 16:13
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi szépen, így kicsit már nyugodtabb vagyok:))

hajlamos vagyok magamnak beképzelni terhességet, régebben egyszer nagyon élethűre sikerült, és a hasam is nőtt... (felszedtem akkor pár kilót, mert idegességemben folyton ettem, de erre csak utólag jöttem rá:) addig azt hittem, terhes vagyok:D pedig csak 2 hetet késett.)

2009. szept. 1. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Ha rendesen szeded, semmi baj nem lesz.
2009. szept. 2. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!