Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A gyógyszertől lehet ez vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyógyszertől lehet ez vagy sem?

Figyelt kérdés
Belara fogamzásgátlót szedek már több mint 1,5 éve. Különösebb pröblémám nincs vel(súlygyarapodás, hányinger nincs, csak libidó csökkénése, és ingerlékenység), de ezek annyira nem vészesek.A baj azonban az, hogy fél éve visszatérő hüvelygombám, hüvelyi gyulladásom van. Az inmunrendszerem kicsit gyenge de folyamatosan vitamint szedek és erősitem, de ez a fertőzés havonta minden menstruáció előőt 1héttel jelentkezik. A párommal és velem sincs probléma mert nőgyógyász megvizsgált. Higénikus vagyok, szóval szerintem nem ezzel van a gond. Csak néha oylan vékonynak érzem ott lenn a bőröm, és mintha nem lenne semmi védelem, és kidörzsölné vmi. Az erős szexre sem fogható mert már alig vagyok együtt a párommal. heti 1x csak. Lehet a fogamzásgátlóm oka a visszatérő hüvelyfertőzés? Akkor milyet más fog. gátlót szedjek? Vagy mi baj lehet velem? vagy mivel orvosolhatnám, mert most is épp hüvelygyulladásom van.
2009. dec. 28. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Hm... Lehet ezt inkább orvostól kellene megkérdezni, nem? Tudom, már látott. De ha ő nem tud segíteni, akkor menj másikhoz!
2009. dec. 28. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:

a párodat is kezelik amikor neked gombád van? mert őt is kell. ha nem akkor meg is van az ok h miért van neked mindig gombád.

én amúgy egyiknek nap kidobtam a lactacyd feminát és vettem helyette nivea-t és azóta nemjött többé a gomba. már 3 éve kb. meg vettem egy canesten combit a patikában.

2009. dec. 28. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Én minden fürdéskor használok lactacyd-ot már kb. 1 éve és azóta nem volt semmilyen fertőzésem és gombám!Csak ajánlani tudom.
2009. dec. 28. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!