Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátló tabletta amit nem kell feliratni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 13:40
1/5 anonim válasza:
Bár én nem szedek, szerintem kizárt, hogy lenne.. Gondolom, az életkorod miatt jelent ez problémát.. vagy?
2/5 anonim válasza:
Nincs, mivel a nőgyógyász írja fel a NEKED MEGFELELŐ gyógyszert, ugyanis nem mindegy, hogy melyiket szeded.
3/5 anonim válasza:
nincsen.de az én dokim is jófej volt.odamentem,h szeretnék gyógyszert szedni,a kedembe adott eg listát,h válasszak.kemény,nem?aztán az első nem vált be,de a másodikat(lindynette20)már 5éve szedem.
4/5 anonim válasza:
A saját jólfelfogott érdeked hogy ne kerüld meg a nőgyógyászt! A hormongyógyszer nem játék, komoly bajod lehet tőle ha orvosi ellenőrzés nélkül szeded. Amúgy vannak gyógyszertárak ahol állítólag vény nélkül is kiadják (bár ezt én nehezen elképzelhetőnek tartom)
5/5 anonim válasza:
Vannak ilyen gyógyszertárak, én is tudok egy párról. Meg az interneten is meg lehet rendelni bizonyos fajtákat, egy bizonyos oldalról! Úgyse irom le honnan, mert a saját jól felfogott érdeked, hogy elmenj orvoshoz, és kivizsgáltasd magad, mielőtt szedni kezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!