Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a normál óvszernél kisebb átmérőjű is?
Figyelt kérdés
A hosszal nincs gondom, meg abból az ember úgyis annyit teker le, amennyi kell.
De a vastagságom nem túl nagy. A normál óvszereket nem töltöm ki teljesen szorosra, kicsit lötyögnek is rajtam. Olyan érzés, mintha le akarna csúszni és ez engem nagyon zavar.
Lehet kapni keskenyebbet?
Lehet, hogy első olvasásra viccesnek tűnik a kérdés, de ez komoly. Ezért a szellemeskedő válaszolók inkább kíméljenek!
Köszi.
2009. dec. 27. 15:19
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, neked mi számít normálnak, de a Masculan elég keskeny. Vagy menj be egy drogériába és nézegesd a dobozokat, ugyanis ráírják az infót, amit keresel. Ezért nem fognak kiröhögni. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Erről a Masculan-ról már hallottam, de még nem próbáltam. Ezt hol lehet kapni? Én drogériákban, hipermarketekben szoktam venni, de ilyet még nem láttam. De az is lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el. ;)
2009. dec. 28. 18:16
3/3 anonim válasza:
Masculanról vannak a legtöbb szakadásos sztorik megjegyzem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!